изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:54 EEST
Наталия Симеонова се изповядва: От любовния триъгълник аз бях излишната    
Любопитно Срещнахме се с Наталия, за да научи лично от нея как се справя след всички удари, които й нанесе съдбата през последните няколко години, и какво се случва в живота й. „Спирането на шоуто се налагаше много от отдавна. За седемте години, в които сме на екран, не сме сменили нищо. Усещахме се изчерпани и трябваше да генерираме нови идеи", обяснява Симеонова.


Напоследък тя все по - убедително демонстрира, че се е излекувала от болката, причинена от раздялата с Денис. Въпреки драмите отношенията им останали приятелски. В началото обаче, когато разбрала, че мъжът й си има друга, картинката далеч не изглеждала толкова розова.

„Усещах някаква промяна у Денис, година преди да се изнесе от къщи. Той ме помоли да не го разпитвам, но в крайна сметка не издържа и ми сподели, че се вижда с друга жена. Не било нищо сериозно, нищо страшно. Когато изрече всички тези думи, ми настръхна козината. Попитах го дали е влюбен и той ми призна!"

Въпреки жестоката истина Наталия решава да остане до мъжа си и да се бори за връзката им. За цяла една година Симеонова се опитва да превъзмогва болката, да прости и да бъде най-добър приятел на Денис. Не го следи къде ходи, с кого се вижда, не го разпитва, но го предразполага да й споделя.

Дългокосият любовчия споделя всичко, което му се случва с новата изгора, докато Наталия едва сдържа емоциите си. С часове тя слуша за трепетите му към другата, за срещите им, за изискванията й към Денис. Именно в този период Наталия смъква повече от 14 килограма от теглото си в рамките на два месеца. Любовната мъка и своеобразният „триъгълник" повлияват и на физическото й състояние. Блондинката на два пъти се разболява тежко от пневмония. Организмът й е изтощен, но тя продължава да търпи аферата на съпруга си и да се надява, че всичко ще бъде наред. Тежкия период Наталия описва с една дума - ужасен мазохизъм.

„Един ден, след цяла година терзания, просто не издържах и я набрах по телефона, за да я помоля да се срещнем тримата и да обсъдим какво ще правим. Един от нас беше излишен. Тя отказа категорично. От този ден Денис излезе от нас и повече не се прибра. Ядоса се, че съм я потърсила в директен контакт, макар и да не съм вдигала скандали", разказва Симеонова.

Тогава идва и най-трудният момент - как да обясни на едва 6-годишната си дъщеря къде е баща й. Симеонова решава да подходи директно, за да не заблуждава малката Вики. Разказала й, че баща й няма да живее у дома, но ще идва да я вижда винаги, когато тя пожелае. Застраховала се, че все пак родителите й продължават да са женени.

„Казах й, че татко й се е влюбил в една жена и не е виновен за това, защото може да се случи на всеки. Обясних й, че той винаги ще я обича. Тя първоначално страдаше много, плачеше, молеше се на някакви блатни вещици и магически създания по цели нощи. После лека-полека прие нещата", натъжава се Наталия.

В трудните моменти до нея е близката й приятелка и кума, вдовицата на боса на ВИС 2 Мая Илиева. Тежките мигове на жените сякаш се засичат, тъй като само в рамките на 4 месеца и двете остават без мъжко рамо.

„Много тежко преживях загубата на Жоро. Денис се изнесе от къщи през май, а Жоро беше убит през август. Точно когато стана убийството дадох на Вики примера, че има по-лоши неща от раздялата ни с баща й, затова не трябва да плаче за него."

За добрата си приятелка тя разказва само че е станала много по-затворена и самотна от преди.

„След смъртта на Георги Мая много стесни кръга от хора, с които общува. Все пак тя е една самотна жена, призвана да отгледа своите три деца и трябва да си осигури спокойствието да се погрижи за тях. Няма амбиции да продължава делата на Жоро и не иска да се занимава с бизнес. Децата ни се виждат редовно и много се обичат", разкрива водещата на „Море от любов".

След раздялата с Ризов самата Наталия едва намира сили да се съвземе. Често е тъжна, плаче, затваря се в себе си и единствено работата успява да я разсее. Забелязва обаче, че състоянията й се пренасят върху Вики и решава коренно да се промени. Намира сила именно в желанието си да не навреди на детето.

„След като Денис си отиде, се концентрирах изключително върху Виктория. Хората знаят, че избягвам всякакви светски събития, аз съм домошар. Не че не ми е приятно да излизам и да общувам с хора, но ако се завъртя в тази въртележка, няма да има край. Предпочитам да се концентрирам върху личния си живот и Вики, защото тя е човекът, който има най-голяма нужда от мен..."

Постепенно водещата започва да запълва ежедневието си с всевъзможни задачи, за да компенсира липсата на съпруга си. Всяка сутрин става в 6 часа и приготвя закуска на дъщеря си, след това гледа сутрешния блок с Бареков, тръгва по домашни и служебни задачи и в 3 следобед се прибира с Вики у дома.В свободното си време успява да пише и текстове за песни.

„Сега, докато ме снимахме, ме налегна творчество. Написах два текста за песни и ги занесох на Миро. Той деликатно ги отхвърли, като каза, че предпочита първо да има музиката, а чак след това текста. Все пак съм си запазила и ще ги предложа при удобен случай". Симеонова е много горда, че малката й щерка се справя сама с уроците и освен това посещава класове по приложни изкуства, хор, бални танци и керамика в училище. 9-годишната сладурана е вече 3-ти клас в Италианския лицей в Горна баня и се справя великолепно с уроците. Вечерите на водещата са посветени на дълги разговори с приятелки, но и не само това...

„Истина е, че имам човек до себе си. Не съм търсила активно заместител на Денис и не мисля, че може някой да е по-загрижен за мен от него. Сега продължаваме да си споделяме и сме си дали пълен картбланш за интимните си отношения. Приятелят ми не ме ревнува от Денис, той е константна величина в живота ми. Ако някой иска да си има работа с мен,трябва да приема и съпруга ми".

Наталия вече е запознала избраника си с Вики и двамата се разбират отлично. Все пак водещата твърди, че е рано да се говори за брак или някакви по-сериозни отношения. Така или иначе тя няма развод. Двамата с Денис са категорични, че това не е нужно на никого. Дъщеря им пък често изтъквала пред приятелчетата си, че родителите й са само разделени, а не законно разведени.

Макар и в две различни къщи семейството се събира за уикендите и празниците. Тази година Денис е бил на Коледа и Нова година заедно с дъщеря си и Наталия.

„По принцип сме си разделили почивните дни - Вики е с татко си в събота, когато той я води на китара, а аз я карам на езда през неделя. Тогава понякога идва и Денис. Обядваме, говорим си, връщаме се във времето, когато нещата бяха нормални. После всеки се прибира в своя дом", обяснява "купидонът" на Би Ти Ви.

http://kliuki.net

Бившият на Наталия Симеонова излиза с вдовицата на Георги Илиев

ЕМАНУЕЛА “НАМАЗА” МЕРЦЕДЕС, А ГУЩЕРОВ ДАРИ МАЛИНА СЪС СПАЛНЯ НА ЦЕНАТА НА КОЛА

ЛЮСИ ДЯКОВСКА: НЕ ЗАВЕДОХ ДЕЛО СРЕЩУ ЧОВЕК, КОЙТО МЕ ИЗНАСИЛИ БРУТАЛНО!

ПРОДУЦЕНТЪТ ХАЛВАДЖИЯН ЯДЯЛ КОТКИ И ГЪЛЪБИ

СПАСИТЕЛИ В НОЩТА:ДЕНИС РИЗОВ УТЕШАВА ЗАРЯЗАНАТА АЛБЕНА ДЕНКОВА

БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕМА УЧАСТИЕ В "МОРЕ ОТ ЛЮБОВ"

Египтянин дава 1000 камили за Наталия Симеонова

Венета Райкова се съблече за 1000 лева

 


Сходни връзки

Наталия Симеонова се изповядва: От любовния триъгълник аз бях излишната | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди