изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:13 EEST
10 любими аромата на звездите    
ЛюбопитноТръпчив, ярък, сладникав и задушлив - Bvlgari Black е любимият аромат на Анджелина Джоли. Впрочем, той се нарежда сред парфюмите унисекс.
Актрисата го позва практически постоянно вече пета поредна година. Може би, именно в него се крие обаянието, с което е привлякла погледа на Брад Пит. За съжаление, този парфюм ще бъде спрян от производство, така че Анджи ще трябва да му потърси достоен заместник.

Дженифър Анистън, екс-дамата на сърцето на Брад Пит, е упорита поклонница на Comme des Garcons в класическата му версия. Звездата от сериала "Приятели" го ползва вече 7 години.

Брат Пит пък не се отличава с особено стриктни предпочитания към парфюмите. Каквото му падне под ръка, това ще е. През последните няколко месеца обаче той залага на Narciso Rodriguez For Him. Отличен избор особено като отчетем, че мускусът се нарежда сред афродизиаците.

Кира Найтли се снима в реклама на парфюмите Chanel, но тайно е увлечена от аромата на техния пряк конкурент - Dior. Още от ранното си детство тя обожава JAdore, който постоянно заемала от тоалетната масичка на майка си.

Безусловно Найтли би искала да стане рекламно лице на този парфюм, но по форма, за съжаление, не може да се мери с безупречните линии на Шарлийз Терон.

Колкото до самата Шарлийз, нейните предпочитания са напълно понятни и обосновани. Разкошната представителна на женския пол се доверява на Agent Provocateur - нейният постоянен спътник през последните 3 години. Приятелите й вече са привикнали да усещат приближаването й по този аромат. Той е толкова наситен, че няма как да не знаете, че Шарлийз е в стаята.

Изгряващата звезда Робърт Патинсън ("Здрач"), бидейки истински англичанин, не се доверява на масовите аромати, които пазарът предлага. Затова той омайва с Serge Lutens. Веднага щом привърши флаконът му, с удоволствие се заема с покупката на нов. Навярно хонорарите му засега не са толкова едри, щом не може да си позволи два наведнъж.

Въпреки че Le Male на Jean Paul Gaultier се нарежда сред мъжките аромати и дори се превежда "мъж", сред неговите почитатели са редица звездни дами. Например, сестрите Олсън, блондинката Джесика Симпсън, а също така и на Фърджи.

Le Male не слиза от тоалетната масичка и на Джордж Майкъл.

Преди 3 години Дейвид Бекъм започна да пуска собствена серия парфюми. И толкова години назад, тяхна почитателка стана неговата жена. Нейният любим аромат е Intimately Beckham. Трябва да отбележим, че по-добра реклама за тях от Виктория няма.

Escentric Molecules - аромат, който не ухае на нищо, докато не го нанесете върху кожата си. В зависимост от природния мирис на кожата ви и феромоните, този парфюм „оживява" индивидуално. Той е любим на Стинг, Елтън Джони Кейт Мос. Сред почитателите му са също Хю Джакман и Деми Мур.

Списъкът на звездните обожателки на аромата Tom Ford Black Orchid е голям: Джулия Робъртс, Ванеса Паради, Клаудия Шифър, Скарлет Йохансон и Вивиан Уестуд. Тези жени са по-достоверен показател от всеки сертификат или знак на качество.

Източник: timeout.ru

 


Сходни връзки

10 любими аромата на звездите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди