изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
Крум Савов: Венета Райкова е последната жена, която може да ми го вдигне    
Интервюта Култовият спортен водещ Крум Савов, който отдаде 14 години на Нова телевизия със своя “Спортен свят”, отскоро се подвизава от 17 до 19 ч. в неделя по Канал 3 като водещ на “Спортна мания” съвместно с Вили Вуцов. В интервюто си за “ШОУ” обаче известният телевизионер не можа да скрие натрупаната горчилка от най-големия катаклизъм в професионалната си кариера.

- Как се разделихте с Нова ТВ?

- Всичко стана при новите собственици. Някакъв мишок реши колко струват моите заслуги към Нова.

- Нека изясним. Вероятно говорите за Веселин Тошков, който бе назначен за тартор на спорта в Нова и Диема?

- Да, всъщност говорим за някакъв си, който е познат само на пиянската си компания. Човек, чиято физиономия и име не говорят нищо в професия, предполагаща популярност и разпознаваемост. И изведнъж той решава, че това, което правя аз, не подхожда на Нова телевизия. Такива като него - по принцип канцеларски мишки, облечени с доверието на новите собственици, много бързо приемат угоднически маниер на общуване със западните работодатели, съгласяват се с всичко. Този мишок най-много да порасне до плъх.

- Приятел ли сте с Милен Цветков?

- Защо?

- Защото той беше първият пострадал журналист в Нова. Покрай войната в Ирак. Свалиха го от екран. Цяла година си близа раните. Взе си някои поуки и отново се появи в ефир. Тоест, вие сте братя по съдба?

- С Милен сме водили някакви бегли разговори в самата Нова. Но не е проявявал топли чувства, още по-малко човешко съчувствие. Този човек лесно забрави някои неща от многострадалния си период, когато беше от другата страна на барикадата.

Милен Цветков се опияни от емоционалните дивиденти,

които получава титулярът от екрана на една национална телевизия. Да не говорим за опиянението от финансовите облаги.

- А не ви ли се струва, че отстраняването ви от Нова ТВ е част от явленията около масовото пазаруване на медии в последните няколко месеца – купува Георги Гергов “Евроком България” и Георги Ифандиев изхвърча, купува Ирена Кръстева ТВ7 и Явор Дачков си отива, продават ТВ2 и прекратяват договора на Юлиян Вучков, т.е. отиват си големите усти, журналистите с позиции?

- От много разговори и информация, която получавам, картинката ми е ясна. Политическите амбиции преди предстоящите избори са определящи за това кой купува и кой продава. Според мен сега търговските интереси са на заден план. Още повече, че има стагнация, глобална криза, свиване на медийния пазар. Сега вече се търгува с влияние, защото тук няма спор, че електронните медии отдавна вече са не дори четвърта власт, а доста по-напред. Този пазар ще се намести след изборите. Сега затварят едни усти, отварят други. Вероятно, за да се дадат такива гигантски суми за покупки на медии, тези пари ще се избият след изборите от новата политическа власт.

- Добре де, вие също сте журналист с позиция, но вашето предаване е спортно, а единствената публична личност, с която влязохте в жесток конфликт, е Стоичков?

- Грешите. Стоичков е фактор и в сфери извън футбола.

- Всъщност как тръгна конфликтът между вас?

- Честно казано и досега не съм наясно за това, нямам информация за конкретен повод. За съжаление паметта му е къса за добрите неща, които съм направил. Обаче той започна да вреди на българския футбол с резултати, поведение, отношение към медиите. А

аз не съм от тези, които се умилкват, както огромната част от колегията.

Тогава се видя и другото лице на Стоичков.

- Май не го харесвате като личност?

- Да. И никога не бих искал децата ми да приличат на Стоичков.

- Доколкото знам, Бойко Борисов е един от партньорите ви на тенис. Приятел е и със Стоичков. Кметът не се ли опита да ви сдобри?

- С Бойко играехме по-често тенис преди. Напоследък графиците ни се разминаха. Плюс една техническа подробност. Той е по-добър и обича да играе повече на двойки, предимно с Любо Пенев като партньор. При мен е обратното. Аз съм по-слаб на двойки и съм добър на сингъл. Когато с Бойко сме се срещали на двойки, винаги съм губил.

- Не се ли поинтересува все пак от конфликта ви със Стоичков?

- Не се е интересувал. А и аз не съм го питал.

- Не се ли крие неприязънта му към вас от едно премеждие в Англия, когато сте накарал целия национален отбор да ви чака два часа на летище “Хийтроу”?

- Имаше такова нещо, но не съм закъснял, защото съм си пил кафето. Трябваше да направя интервю с бившия треньор на Стоичков в “Барса” Боби Робсън и на връщане се качихме на грешния автобус за летището. Но полетът беше чартърен и реалното закъснение заради мен беше най-много 20 минути. Когато се появихме на спринт, Стоичков вече чакаше на вратата и беше бесен: “ Айде, бе, няма само вас да чакаме! Няма да спим заради вас на аерагората.

Ако паднем другата седмица, вие сте виновни!”

- Някъде казвате, че се разделяте с Нова заради женски номера? Да не би Венета Райкова да е една от душманките ви?

- По каква причина?

- Ами например за това, че Венета Райкова опипва корема на бременната ви съпруга, а вие побеснявате?

- Да, това е вярно. Беше много непочтено, много грозно. Като забременя Райкова, видя колко некомфортно е да ти навлизат в личното пространство, да ти ръчкат микрофона и да те опипват бременна ли си или не. Лошото е, че тя прекалено много слезе на едно ниво, при което смесва журналистиката с пошлото зрелище. Това е прекрачване на колегиалността и личното пространство.

- Тя пък ви обвинява, че по времето, когато сте бил ерген, сте се правили на големия плейбой. Не сте спирал да предлагате на известни жени да спят с вас и т.н. Обвинява ви в нещо повече дори...

- В какво ме обвинява?

- Че сте я подлагал на сексуален тормоз, тя е била една от жертвите ви. Поканили сте я на ресторант, за да я свалите, наплюскали сте се и накрая триумфално сте обявили, че вас жените ви черпят. Накрая тя платила сметката, но окончателно отрязала сексуалните ви мераци, а оттогава вие сте я намразил. Даже сте писал доноси срещу нея до шефовете на Нова!?

- Първо, никога не съм имал претенции да бъда плейбой. Вярно, в един дълъг период не съм бил женен мъж и съм избирал с кого да общувам, да излизам и да се виждам. Бидейки известен тв журналист, навярно е правило впечатление, че нямам сериозна връзка. И като сменя една, две или три жени, може и да ми е излязло името на плейбой. Никога не съм се изживявал като такъв, но това не ми пречи да имам такова самочувствие, т.е., че ако съм искал да да имам някоя жена, съм щял да успея.

- Ставаше въпрос конкретно за Венета Райкова?

- С нея не съм имал абсолютно нищо, а щом не съм имал, значи не съм искал.

- Значи всичко, което приказва Венета Райкова за сексуалния тормоз, е лъжа?

- Естествено, че е лъжа. И после – точно пък Венета Райкова! С жена като нея!? Тя е последната жена, която може да събуди мъжките ми мераци. Абсурд! А в ергенския си живот никога не съм печелил с пари. Първо, защото никога не съм бил богат и второ, такъв тип успех с другия пол не е реален и не ми носи мъжко удовлетворение. Колкото пък за връзки с известни жени заради парите им – това е пълен абсурд, чудовищна измислица на Венета Райкова.

- Пък и най-после срещнахте жената на живота си. Още ли сте убеден, че Мая е съвършената и идеална жена?

- Да. Идеална е. Като чар, външност. И е съвършена. Последния път, когато го усетих, бе при раздялата ми с Нова. Знаете ли какво е любимият ти човек да застане зад теб в такъв момент. Направи го съвършено. Целият катаклизъм тя го прие през призмата на моите реакции и всичко мина по-безболезнено. Изобщо между нас има рядка хармония и съчетание на интереси.

- При гостуването си в шоуто на Азис, обаче тя призна, че често се карате за дребни неща, които прерастват в огромни скандали?

- Да, имало е разправии, колкото да ти развалят настроението за един ден. Ние сме вече два оформени характера, два остри камъка и прехвърчат искри, никой не иска да отстъпи и се стига до караници. По цял ден не сме си говорили, но на другия няма начин да не си проговорим. Всъщност ние не сме се разделяли повече от ден-два и то по служебни причини.

- И не ви ревнува от жени, от спортните ви занимания.

- В началото беше нормално да има ревност. Тя – защото все пак съм известно лице. Аз – защото е красавица. Сега ревността вече е улегнала и е под контрол.

- Цяла България видя един уникален ваш гаф в “Господари на ефира” – на екран сте в строго тъмно сако, но операторът се отплесна и се видя, че под масата Крум Савов води предаването си по гащи?

- Хванаха ме господарите. Няма лошо. Неприятното беше, че покрай мен го отнесоха и другите водещи. Защото ръководството издаде разпореждане – повече никакво неглиже, само дълги панталони и костюми.

- Имал ли сте други гафове и професионални премеждия?

- Имал съм. Най-сериозното ми премеждие, свързано с професията ми, беше, когато на “Герена” от сектор “Г”

хвърлиха бутилка кола и ми счупиха черепа.

Едва оживях, по време на трапанацията извадиха доста костици и стъкълца от главата ми. Но най-голямото ми изпитание е смъртта на родителите ми, които си отидоха доста рано. Аз съм едно дете, нямам братя и сестри, нямам вуйчо владика, нямам досие, не са ми давали готови пари. Ако нещо съм постигнал в тоя живот, постигнал съм го сам.

Едно интервю на Славей Костадинов / http://blitz.bg/

Коритаров: Лора е част от личния ми живот!

Пищната Венета Харизанова се съблече и за сп. Maxim

САМО БАРОВЦИ В ЛЕГЛОТО НА ДЕСИ БАНОВА

Надарени порно звезди възпламениха страстите в \"Ерос шоу\"

Венета Райкова към Малък Тошко: Искаш ли да ми изтриеш гърба?

Ванко 1: Венета Райкова ми е правила свирка, Слави е ***т

 


Сходни връзки

Крум Савов: Венета Райкова е последната жена, която може да ми го вдигне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди