изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:53 EEST
Сините: Доган ни обяви война    
Политика
С днешните изявления на хора от ДПС Ахмед Доган оглави войната срещу Синята коалиция. Това се посочва в позиция на предизборния щаб на СДС-ДСБ. Това заяви на пресконференция председателят на парламентарната група на СДС Йордан Бакалов.


Думите му са по повод направените по-рано изявления на председателя на временната комисия по случая \"Сретен Йосич\" Христо Бисеров (ДПС), че през периода 1997-2001 г., по време на управлението на Иван Костов и тогавашния шеф на Националната разузнавателна служба (НРС) Атанас Атанасов, сръбският наркотрафикант абсолютно необезпокояван е пребивавал в България. Според Бисеров има всички основания да се предполага, че по това време той се е занимавал с незаконна дейност. Независимо, че австрийските власти са искали задържането на Йосич за определени престъпления и са предоставили голяма по обем оперативна информация за него, той живеел спокойно със семейството си в центъра на София и ръководел \"бизнеса\" си оттук. Контраразузнавателните служби у нас странно са бездействали, каза още Бисеров.
Съпредседателят на предизборния щаб на коалицията Петър Москов от ДСБ определи случващото се като \"безмилостна война с мръсни средства, насочена единствено срещу Синята коалиция\". Отговорът ще бъде мобилизация на всички членове и симпатизанти на СДС и ДСБ, добави Йордан Бакалов. От коалицията прогнозираха, че компроматната война ще продължи.
Бивш агент на Държавна сигурност (ДС) и настоящ представител на БСП участва в Централната избирателна комисия за предстоящите парламентарни избори, както и за изборите за европейски парламент. Той се казва Александър Петров и отговаря за преброителния процес за бюлетините в ЦИК, съобщи още Москов, цитиран от БГНЕС. Той добави, че Синята коалиция настоява министърът на вътрешните работи Михаил Миков да разпореди незабавна проверка кой и защо е укрил принадлежността на Александър Петров към ДС.
Сините напомниха, че вчера бяха осветени двама от членовете на ЦИК за принадлежност към структурите на ДС - Александър Урумов от квотата на движение \"Напред\" и Румен Еленски от квотата на БСП. Според Москов името на Петров обаче е било умишлено укрито. По думите му тройната коалиция се стреми да манипулира изборите, защото \"ДПС има неистов страх от отговорите, които трябва да дава, когато отиде в опозиция\".  dir.bg
 


Сходни връзки

Сините: Доган ни обяви война | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди