изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:13 EEST
ПОХИТИТЕЛИТЕ НА БИЗНЕСМЕНА СТОЯН СТОЯНОВ ОТ БУРГАС СА ГО ИЗГОРИЛИ В СТРАНДЖА ПЛАНИНА?    
Новини
Бургаската прокуратура е на път да разкрие какво се е случило с изчезналия преди малко повече от година местен бизнесмен Стоян Стоянов. Това оповести новият апелативен прокурор на града Емил Христов, цитиран от в. \"Сега\".


35-годишният Стоянов бе съсобственик във фирмата за строителни материали “Гранити“. Следите му се губят от нощта на 6 март 2008 година, когато е телефонирал на 8-годишния си син, за да му каже, че се прибира у дома. След това никой повече не го е виждал. Бизнесменът дори бе обявен за издирване чрез Интерпол.
От самото начало разследващите работеха по версията за отвличане. До момента обаче откуп за Стоянов не е поискан. “Мога да кажа, че знаем вече всичко около случая. Имаме събрани много доказателства. Трябва ни обаче още малко време, за да изнесем конкретни факти и да повдигнем обвинения към определени лица“, каза Христов, който като прокурор в Окръжната прокуратура в Бургас наблюдаваше дознанието. Той допълни още, че въпреки новия си пост ще продължи да се занимава с това дело до приключването му.
Срокът за разследването на случая вече бе удължаван три пъти, като последният изтече на 6 май т.г. Христов заяви, че ще поиска от главния прокурор още един месец. Той не пожела да изнесе подробности от разкритото досега.
Според източник от полицията Стоянов е бил отвлечен за откуп в момента, в който се е канел да прибере личната си кола в гаража. Според възстановката на полицията той е спрял личния си “Лексус“ около 20 часа пред дома си - бл. 132 в жк “Братя Миладинови“. Успял да прибере автомобила в гаражната клетка. Нападателите са го причаквали пред гаража и са го отвлекли оттам. Поставили са подобие на качулка върху главата му. Предполага се, че или докато са го натиквали в тяхната кола, или при транспортирането му той се е задушил. Това е наложило похитителите набързо да се отърват от тялото, което е било изгорено в Странджа планина. Роднини на Стоян обещаваха солидна сума пари срещу достоверна информация за съдбата му, но малцина са позвънили на посочените телефони.
Стоянов има син от първия си брак и дъщеря от връзката с приятелката си Мария. Второто му дете се роди 4 месеца след отвличането. dir.bg

Подхванаха обкръжението на изчезналия Стоян Стоянов

”Безследно изчезнали” в български вариант

Съдружник на изчезнал бизнесмен дава пари за информация

Бизнесмен изчезна мистериозно

 


Сходни връзки

ПОХИТИТЕЛИТЕ НА БИЗНЕСМЕНА СТОЯН СТОЯНОВ ОТ БУРГАС СА ГО ИЗГОРИЛИ В СТРАНДЖА ПЛАНИНА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.55 секунди