изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:01 EEST
Мургина в следствието с джип на турски бизнесмен    
НовиниБившият директор на Националната агенция по приходите Мария Мургина е пристигнала в следствието с джип, регистриран на фирма на турския бизнесмен Фуат Гювен. Това е установила проверка в МВР и правно-информационната система АПИС, съобщи Фокус.

В  петък точно в 13 часа вчера Мургина влезе в сградата на НАП, като преди това слезе от черно луксозно возило.

От МВР съобщиха, че черният джип „Тойота” Ландкруизър с регистрационен номер СА 1222 КК, е регистриран на фирма „Елефорс” ЕООД. Справка в АПИС показа, че фирма „Елефорс” ЕООД е собственост на турския бизнесмен Фуат Гювен. "Дойдох с джип на адвокатите, не знам чий е", лаконична е пред "24 часа" Мария Мургина.

"Колата не е моя и не знам чия е, но доколкото знам, не е на г-жа Мургина", каза единият от адвокатите й - Петър Китанов.
"Взел съм джипа от мой клиент. От време на време го ползвам, когато ми потрябва", каза другият й адвокат Валери Борисов.
В петък прокуратурата официално повдигна обвинение срещу бившия изпълнителен директор на НАП Мария Мургина. Тя се обвинява в три престъпления и ако те бъдат доказани, ще доведат до затвор от две до десет години. Първото обвинение е за длъжностни престъпления, второто за неправомерно оказвана принуда върху данъчен служител, а третото за попълване на неверни данни в декларация, която се изисква по Закона за Сметната палата. /БЛИЦ

 “ОСТАВКА, Г-ЖО БАНКОВА! ОТИДЕТЕ СИ!”

 


Сходни връзки

Мургина в следствието с джип на турски бизнесмен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди