изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:46 EET
Американка роди близнаци от различни бащи    
Любопитно
Американка роди две момченца-близнаци от различни бащи, след като забременяла от мъжа, с когото живее и от любовника си, пише “Дейли мейл”. Бебетата Джъстин и Джорджан са вече на единадесет месеца, съобщава БЛИЦ.


След раждането майката се обърнала към клиника за ДНК анализ и там установили, че децата имат различни бащи. По думите на специалистите шансът да се родят близнаци от различни биологични бащи е едно на един милион.
Джеймс Харисън, с когото живее Миа Вашингтон, се съгласил да прости на невярната си приятелка и да отглежда момченцата като свои синове. Не се съобщава кой е другият баща.
Близнаци от различни бащи се раждат много рядко и в цял свят има само няколко такива случая. “Това е много странно, повечето хора не вярват, че това е така, но наистина се случва”, казва Джени Тибодо от лабораторията Clear Diagnostics DNA. Ако по време на овулация жената има повече от един партньор, има много слаб шанс да бъдат оплодени различни яйцеклетки, казват лекарите.
Миа и Джеймс няма да крият от децата си, че имат различни бащи. Ако в бъдеще Джъстин пожелае да се срещне с биологичния си баща, ще има такава възможност, казва майка му. “Всеки ден се радвам, че ДНК тестът не разруши семейството ми. Джеймс е добър човек, той е отличен баща и истински обича и двамата близнаци”, казва Миа. Тя уверява, че е признала грешката си и е поела отговорността за нея. “Съветвам другите жени да не започват странични връзки. Първо добре помислете за последиците”, казва тя. Джеймс отбелязва само, че ще му трябва време, за да повярва отново на Миа. dir.bg
 


Сходни връзки

Американка роди близнаци от различни бащи | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Американка роди близнаци от различни бащи
Автор: Anonymous да 2009-05-18 @ 19:03 EEST
Аз пък познавам един баща от Добрич, който твърди, че двете му близначки са от различни жени.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди