изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:57 EET
Истинската Мис България” на корицата на Maxim    
Мис & МистърСпоред голяма част от зрителите на тазгодишния скандален конкурс Мис България 2009, титлата най-много прилягаше на класираната на трето място бургазлийка Надежда Ламбрева. Брюнетката успяла да впечатли и екипа на Maxim със своята непринуденост, женственост и естествена красота, поради което мъжкото списание я обяви за „истинската Мис България\".

Освен да излъчва сексапил, Надя умее да пее и да рисува, а се справя добре и като водеща. Красавицата, която учи „Връзки с обществеността\" във Велико Търново, обожава тръпката и екстремните изживявания. “Да затворим зоопарка! Кога най-сетне ще има fair play в конкурси като Мис България?! Не всичко е пари, приятели, не всичко е пари!”, продължават да зоват facebook по повод избирането на Антония Петрова. http://vip-bg

За Надеждата и Щастието....за една истинска Мис България !

Надежда Ламбрева- едно име, за което ще се говори много и дълго. Едно момиче, чието красиво лице ще се помни трайно! Една надежда и една красива усмивка- Надежда Ламбрева и историята на малкото момиче с големите мечти:) Гореща като огъня и същевременно буйна като него, любимият й цвят е червения...Също като червените рози, но това е друга тема...

''Хората,които са гледали конкурса вече до известна степен са изградили мнение за мен,но все пак мисля да отправя един апел към тях и тези,които не са го гледали просто да се усмихват и да мислят положително,защото положителното мислене води до положителни резултати,разбрала съм го за себе си,а за самата мен оставям на хората да отсъдят''


1.Разкажи нещо за себе си
-Надежда Ламбрева е едно нормално момиче с големи мечти за реализиране на наистина голяма,световна сцена,но в никакъв случай не съм привърженик на болезнената амбициозност,защото тя никога не води до добри резултати.Плановете ми...мисля да се насоча към развитието си в професионална насока,искам да се занимавам с нещата,които ми доставят удоволствие,за да ги правя с любов-те все са свързани с изкуство и изяви...

2.Какво е чувството да участваш в нагласен конкурс с такъв мащаб?
-Когато навлизаш в пулбичния свят,трябва да си подготвен за такива неща.Винаги в този привидно красив и лъскав свят има задкулистни игри,но това в никакъв случай не ме е спирало,защото сметнах,че дори да не спечеля някоя от наградите,участието ми ще ми отвори много врати.

3.Разочарована ли си от преставянето си или си доволна?
-В никакъв случай не съм разочарована,получих много хубави отзиви както от познати,така и от непознати.За мен,това е най-важното,а именно признанието на хората,то е най-ценно за мен.Оказа се,че в България има много решителни млади хора с изключително чувство за справедливост,което се прояви след крайния резултат на конкурса.Мисля,че не успях да представя себе си изцяло,винаги има какво да покажеш и дадеш от себе си,но мисля,че се представих достойно и благодаря на всички,които също смятат така.

4.Обвързана ли си и какъв е идеала ти за мъж?
-На този етап от живота си нямам човек до себе си,наскоро приключих дълга връзка и смятам сега да насоча вниманието си към самата мен и нещата,които искам да направя за себе си.А идеала ми за мъж,не съм мислила дали си го представям със тъмна или светла коса или нещо свързано с външния вид,наистина имам слабост към мъже със зелени очи,но това в никакъв случай не е определящо.Мъжът,който наистина би ме впечатлил трябва да има комплекс от качества,не само външен вид,също така интелект,чувство за хумор,да е любител на пътуванията,общо взето весел човек,идеен и емоционален,така си го представям.

5.В каква светлина се виждаш след 10 години?
-Дори и сега да определя как ще изглежда живота ми след 10 години,съдбата може да има друго менние за нещата.Но все пак ми се иска да съм постигнала поне част от нещата,котио искам,а не животът ми да мине покрай мен без да съм осъществила желанията си.Представям си се като успяла жена,със уважавано положение в обществото,може би дори и в чужбина,със собствен бизнес и най-важното стойности хора до себе си.

6.Кой е идoла ти и на всичко ли си готова за успеха?
-Няма определена личнос,на която на всяка цена бих искала да приличам,но има жени,които ме вдъхновяват,една от тях е Моника Белучи,излъчва мн зрялост,много женственост,мъжки характер,без да губи от женствения си чар.Със сигурност не съм готова на всичко за успеха,има неща,които никога не бих преглътнала,не бих загърбила ценностите си и хората,които обичам.

7.Опиши се с три думи.
-Смела,добра,талантлива.

8.В какво вярваш и защо?
-Вярвам в силата на човешката воля,защото тя може да е най-добрия компас за пътя към успеха.

9.С какво свързваш звездите на небето?
-Виждам мечтите като еквивалент на човешките мечти,далечни,красиви,но същевременно сякаш на една ръка разстояние.А аз не мисля,че човек може да бъде наречен звезда,всички блестим по различен начин,просто някои блестят по-ярко.

10.Какво би направила първо,ако ти беше спечелила конкурса Мис България?
-Бих показала на света,че в България има умни и същевременно красиви и земни жени,които знаят какво искат.Засега не мисля,че отново бих участвала точно на Мис България,но всичко може да се промени,може след една година отново да ме видите там.

11.За какво се бориш и живееш?
-Боря се да запазя доброто около себе си,доколкото мога,опитвам се със съвети и по всякакъв начин по своите възможности да помагам дори на хора,които едва познавам.За мен това е едно от важните неща в живота,да даваш добро без да очакваш да ти се върне.А това,за което живея са радостите от живота,малките неща,един жест,една дума,една усмивка от любим човек,те са незаменими.Както ид а живееш ден за ден,да умееш да се забавляваш истински,да танцуваш сякаш никой не те гледа,да се смееш сякаш нямаш грижи,да харчиш,дори да знаеш,че утре може да нямаш.

12.Разкажи интересен момент по време на кастинга за конкурса?
-На кастинга се запознах с момичето,което участваше миналата година на 'Music Idol'-Камелия,с нея усетихме,че и двете обичаме музиката и почнахме да пеем точно сме сякаш сме само ние двете,беше много забавно,хората около нас също се забавляваха.

13.Имаш и скрити таланти и какви са те?
-Обичам много да рисувам,още откакто се помня го правя,когато искам да изразя някаква емоция,просто взимам един лист и я визуализирам под формата на картина,също така като дете писах стихове и мини романи,след което това се разви в писане на текстове на песни предимно на английски,като една от записаните песни я пея аз.

14.Дефинирай щастието
-Щастието е нещо неизмеримо,неопределено,то се никога не е постоянна константа,просто се крие в орпеделени моменти,които помниш цял живот

15.Какво за теб са приятелите?
-За мен приятелите са неизменна и важна част от жишота ни,но за съжаление не всички,които се наричат наши приятели са истински такива.Много е лесно да си до някой в неговите трудни моменти,но се изисква много финна душа,за да си до него и в радостните,ето това за ме са истинските приятели.

16.Как постъпваш със завистливите лица?
-Завистливи хора има много и ги срещам всеки ден,но антиотровата за тях е просто да соиш на дистанция,щом усетиш,че си имаш работа с такъв човек.

''Обичам,защото има много красиви неща в живота,които заслужават любовта ни,защото има кого,какво и как да обичам и накрая обичам,защото любовта е най-красивото нещо,което ни остава в този сив и несправедлив свят''

вяра, Надежда, любов :) но това е друга приказка...
 
http://modna.blogspot.com
 


Сходни връзки

Истинската Мис България” на корицата на Maxim | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди