изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:43 EEST
Има ли размерът значение    
ЗдравеВ книгата си „Как работи сексът” д-р Sharon Moalem, неврогeнетик и еволюционен биолог, се е заела да проучи и обясни някои от най-разпространените митове за сексуалността, както и същностното значение на „подробностите” във вида и размерите на тялото. Ето пет от най-изненадващите откровения:


Високите брюнети са предпочитани мъже, защото изобилието на тъмен пигмент сочи повишено съдържание на фолиева киселина в организма. От своя страна тази киселина гарантира високо възпроизводствено качество на спермата.
  
  Проучване, направено в Австралия, е довело до извода, че наличието на Херпес-вирус в организма може да се счита като скрит ключ за еволюционните цели на вида ни. Организмът ни разпознава вируса като заплаха и реагира с повишаване силите за възпроизводство.
  
  По аналогичен начин, чрез мобилизация спрямо евентуална конкуренция или заплаха, реагира тялото ни и при гледане на порно. Например, когато мъж гледа тройка от двама мъже и една жена, репродуктивността на спермата му значително се повишава.
  
  Относно размерите, се оказва, че най-много оргазми жените изпитват с партньори, чийто тела са симетрични на женските.
  
  Наличието на гъсто окосмяване в областта на пубиса се счита белег за фертилност и по тази причина в някои страни, като Корея и Бразилия, напоследък се е увеличило търсенето на услугата „присаждане на окосмяване”. За целта се взимат собствени кичури от задната част на скалпа и се присаждат в областта на пубиса.
 
 
NEW YORK POST  / erogance.eu

НАЙ-ИЗИСКАНАТА И НАЙ-БОГАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ АЛБУМИ НА ЕРОТИЧНИ МОДЕЛИ В БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРНЕТ

 

 


Сходни връзки

Има ли размерът значение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди