изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:13 EEST
Парашутист пада от 1 800 м, не отваря парашута, остава жив    
ЛюбопитноПарашутист, който паднал с неразтворен парашут от 1 800 метра височина на планински склон, по чудо останал жив. Инцидентът е станал в Русия, където 31-годишният Джеймс Бул снимал скока на друг парашутист за документален филм, пише “Сън”.

Бул е трябвало да дръпне връвчицата, когато партньорът му подаде сигнал, че наближават земята. Партньорът му обаче не можал да го предупреди навреме и мъжът паднал на заснежен планински хълм със скорост 160 километра в час – имал само няколко секунди, за да отвори парашута си.
Парашутистът има увреди по гърба и ребрата, белодробна травма и си е изпочупил зъбите, но е останал жив благодарение на дълбокия сняг, върху който се приземил. Бул казва, че се е почувствал, все едно го е ударил камион с висока скорост. “Крещях от болка и кашлях кръв. Мислех си на кого да кажа последните си думи”, разказва Бул.
Британецът обаче бил спасен и откаран в болница в Москва. Там му оказали медицинска помощ, след което го транспортирали във Великобритания. В момента той се възстановява. “Чувствам се най-щастливия човек в света”, признава той. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Парашутист пада от 1 800 м, не отваря парашута, остава жив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди