изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:25 EEST
Емануела реди голи снимки и латино сериал    
ЛюбопитноФолкпевицата Емануела е в процес на сероизни преговори с родното издание на Playboy, което иска да пусне голите й снимки. Естествено на корицата.

Иска я Playboy

Image
Фолкпевицата Емануела е в процес на сероизни преговори с родното издание на Playboy
, което иска да пусне голите й снимки. Естествено на корицата. Тя е доста актуална в момента и единствената певица, която често задминава в класациите звездите на “Пайнер”, а така образува нерви на едноименния Митко, този бъдещ народен избранник. Проблемът е, че Емануела иска доста повечко пари отколото гръцките собственици на изданието са готови да дадат. Емануела обаче държи на своето. “Ако вземе 5 000 лева трябва да е предоволна. Няма начин гърците да се бръкнат за повече. Хю Хефнър е на път да фалира, но те и преди нямаше да дадат”, коментират запознати. Все пак се надяваме да видим скоро голите снимки на певицата. Сладката Емануела гостува на Гала преди малко. Там обяви, че за нея Сточков е полубог, че не е била никога момиче на повикване, а после разказа сърцераздерателната история как младоженецът Виктор не дошъл на сватбата им, когато била 16 годишна и носела детето му в себе си, а тя избягала, за да скрие срама от гостите.

Image
Причината да не дойде годеникът била, че злата му майка го заключила в една стая и той изпуснал церемонията. Паметливи хора припомнят, че когато през юни миналата година Емануела гостува на Венета Райкова в “Горещо”, тя разказа малко по-различна история. Според тази версия двамата с момчето се оженили, но живеели разделени и криели за сватбата. Докато оправяла леглото му майката на младоженеца намерила паспорта му, където било отразено, че е сключил граждански брак и направо го вдигнала във въздуха. Принудила го ругае сладката Емануела по телефона. Бащата на младоженеца подарил на младите апатамент, но майката всячески издевателствала над нея. Тя накарала Емануела да си направи ДНК тест, като се опитала да подкупи доктора да подмени резултатите, за да показват, че детето не е о//vip-bgт сина й.
Image
Също като в “Дързост и Красота”. Слави Трифонов вместо да използва Емануела за актриса, по-добре да я назначи за сценарист и да завърти една сапунка, от която на Холивуд ще му падне ченето. Което ни напомня, че Емануела вече се снима в “Бягство към победата”, където се подлага на най-различни изпитания. На всичо отгоре Слави и забранил да си използва мобилния телефон по време на снимки, което е нормално според нас, но пък огорчило секси певицата, която е блондинка ро рождение. Сватбата ”Трифонов – Емануела е любимата тема на екипа на шоуто напоследък. “Сцепват ме от бъзици”, призна Слави. Да, ама ако се ожениш за нея, Славчо, ще си имаш хем хубава булка, хем гениален сценарист под ръка. Само не се знае после как ще разкаже историята, но това е бял кахър за тв човек като тебе.
Image
Image
Снимки: FHM
виж в пълен размер
виж в пълен размер
виж в пълен размер
Image
.

 


Сходни връзки

Емануела реди голи снимки и латино сериал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди