изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 05:48 EET
Сексът, жените и липсващото "О"    
Здраве

По въпроса, че жените са емоционални, не трябва да се спори. Дори в отношенията с противоположния пол душевната близост играе по-голяма роля в сравнение с физическата. Затова, ако партньорът не довежда жената до желания оргазъм, тя не се разстройва.



Защо?

Женското тяло е устроено така, че то не винаги може да получи желаното сексуално разтоварване. За това са необходими няколко фактора. И не винаги любовта към мъжа е основния фактор, който играе ръководна роля в процеса.

Доверието, спокойната обстановка, способността да са забрави за всичко "но", а също така умението на партньора да доведе жената до пика на сексуалната наслада – това са основните фактори, които способстват за женския оргазъм.

Но не всички мъже са добри любовници. И с това не може да се спори. Умението да доставяш удоволствие не само на себе си, но и на жената, идва с опита. А не всеки мъж има този опит. Освен това много често мъжете изобщо не се стремят да доставят удоволствие на своята партньорка.

Ето защо женската половина от човечеството страда, защото не получава пълноценното удоволствие от секса. Често жените са принудени да се задоволяват само с ласките и допира. Осъзнаването, че на любимия му е добре, само по себе си носи удоволствие и наслада, но за съжаление не и оргазъм.

Какво да се направи?

Ако партньорът ви обича и не е "кривнал настрани" (т.е. не получава удоволствие от секса с някоя друга), вие трябва да поработите върху техниката на секса и върху себе си. Преди всичко опитайте се да разберете защо не постигате оргазъм. Ако не можете сами да си отговорите на този въпрос, потърсете помощта на сексолог.

Ако всичко опира до партньора, ще ви се наложи нежно, но настойчиво да му показвате какво харесвате най-много в секса, кои части от тялото ви са най-чувствителни. Вие трябва да изучите добре своето тяло и тялото на вашия партньор, да изследвате всички ерогенни зони и ласки, които ще ви донесат най-голямо удоволствие.

На жената й е приятно да усеща, че на мъжа му е добре с нея. Но не е лошо и самата тя да получава удоволствие от секса. При това сексът, който носи наслада и на двамата партньори, се отличава с особена страст и приятни усещания. Дори оргазмът, преживян едновременно от двамата, се възприема много по-емоционално и чувствено.

Защо да се лишавате от удоволствието, когато можете лесно да го постигнете!? Просто поработете върху този въпрос – не е толкова страшно, колкото ви се струва!

 / actualno.com

 


Сходни връзки

Сексът, жените и липсващото "О" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди