изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:46 EET
Първите признаци на изневярата    
Любопитно Въпреки че много неща може да сигнализират за прелюбодействие нито един от тях не означава, че партньорът ви ви изневерява, защото винаги има и други обяснения. При всички случаи, ако ви направят впечатление някой "симптоми" в скоро време ще стане ясно, че нещо във връзката ви не е както трябва и разводът, нещастният партньор и недоволството чукат на вратата ви.

И в крайна сметка дори и да разберете, че партньорът ви не ви е изневерявал, усилията около малкото ви "разследване" няма да са напразно, защото е трябвало да разберете, че връзката ви е в криза, че нещо спешно трябва да се направи. Ето и няколко симптоми навеждащи на мисълта за изневяра и криза:

Оказва разговор за работата си
Ако някакви срокове наистина го притискат и шефът го тормози, той ще изглежда уморен, няма да му се ходи на работа и всичко ще му е проблематично. Честно казано скучно ще е да се говори за работата му когато сте заедно, но другата крайност - ако не иска да отговаря на въпросите ви свързани с работата е твърди вероятно, че иска да мълчи защото с8е страхува да не каже нещо което не трябва.
Изведнъж става страшно внимателен и ви обсипва с подаръци
Мъжете са способни за една нощ да разберат, че са пренебрегнали партньорката си, но пък ако прекаляват с любезностите това може да означава и угризения на съвестта и иска нещо да скрие. Когато мъжът нещо крие, той се чувства по-добре когато е внимателен и прави подаръци.
Раздразнителен е и търси причини за караници
Когато има угризения на съвестта, несъзнателно търси начин да хвърли вината върху партньора (така че да не е само той виновен и лош и с лошото ви поведение да оправдае изневярата). По време на караниците често споменава за края на връзката, което означава, че може би иска да ви подготви за нещо което вече е решил да направи.
раздразнителен, но само когато е с вас
Във връзката ви очевидно нещо куца и ако наистина има друга, депресията може да е последствие от усилията и стреса, защото не е лесно да се поддържат две връзки.
Загубил интерес към вас в сексуален и всякакъв друг смисъл, почти не иска да разговаря и се дължи като че ли всичко е приключило.
Изведнъж има други културни предпочитания. Обича вече друг жанр музика и филми и всичко онова което преди му е харесвало вече не е така важно за него. Харесват му други неща, обикновено за които вие нищо не знаете. Сигурно това е влиянието на любовницата му и желанието му да научи повече за онова което тя обича и харесва.
Да му простите или не?
При установяване, че ви изневерява въпросът е - А сега какво? Изневярата е почти невъзможна във връзка, в която всичко е на ред и въпреки че става въпрос за неговата слабост, част от отговорността е и ваша. Дали изневярата ще означава край или възможност за отрезвяване, прощаване или даже сближаване, решението е индивидуално и трябва сами да го вземете. Ако решите да се сдобрите, няма да стигнете далеч, ако не промените отношенията си. Ако решите, че раздялата е най-доброто, напарвате така че по-малко да боли и вас и него. Някога е било много красиво и той сигурно не е толкова лош човек. Не позволявайте омразата да надделее, защото това не води до хубаво нито за вас нито за него и особено за децата ако имате. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Първите признаци на изневярата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.65 секунди