изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:43 EEST
Соня Васи: 4 години обслужвах братя Аргирови за 20 лева месечно!    
Интервюта Съгласна съм да се съблечем с Мария, да се види кой колко силикон има по тялото си.

Соня Васи е родена е във Варна. Бъдещата сексбомба и момиче на американския “Плейбой” става известна през 80-те години като “момичето на братя Аргирови”. През 1989 г. грабва короната на първата \"Мис България\", а малко след това заминава за САЩ, където развива кариера като модел, певица и муза на много известни мъже от световния музикален бизнес. От брака си с богатия американски бейзболен играч Брейди Андерсън има дъщеря Бриана.

Тези дни Соня отново отскочи до България, за да отпразнува на родна земя рождения си ден. Репортер на “ШОУ” веднага хвана скандалната гърла за горещо интервю.

........................
- Соня, защо се скарахте с фолкпевицата Мария по време на журирането на \"Мюзик Айдъл\" във Варна преди няколко месеца?

- Самата тя ме дразни, не музиката, защото аз не съм слушала нейни парчета и не съм запозната с нейното творчество. Просто отношението й като човек не ми харесва. Мисля, че донякъде си е повярвала и е забравила откъде е дошла.

- Тя те обвини, че имаш силикон, а тя няма, и според някои е употребила думата \"проститутка\"?
- Да оставим на хората да решат. Ако искат, може да направим един конкурс - да застанем една до друга и да видим кой какво има, да си покажем. То е повече от ясно това. Аз не съм против силикона, също бих си сложила, няма абсолютно никакъв проблем, ако е направено както трябва. Но нейният силикон в устата, ако трябва да бъда честна, ми е малко в повече. Те хората виждат сами...

- Беше ли нагласено предварително твоето събличане в \"Мюзик Айдъл\"? Повечето сметнаха, че е рекламен трик...
- Не наистина! Събличането не беше измислено предварително, беше спонтанно. Аз нямаше да се съглася да участвам, ако събличането беше залог за участието ми... Андрей ме провокира. Имаше една секунда, в която трябваше да реша да го направя ли или да не го направя. И в тая секунда сто хиляди неща ми минаха през главата. Сетих се за Мадона, която направи подобно нещо, съблече се в един филм и веднага се обърна. Аз направих същото, но го върнаха три пъти, като го излъчваха, без да го покрият, отново и отново, за да стане реклама. Продуцентите така са си решили, за да се вдига рейтингът на предаването.

- Смяташ ли, че пътят ти към успеха е постлан от мъже?
- Винаги донякъде съм използвала мъже, за да ми помагат да стигна дотам, където съм в момента. Аз ги използвам, в смисъл, че няма начин без тях. Защото шоубизнесът, и по-специално бизнесът, в който съм аз, се върти от мъже. Дали ще е продуцент, дали ще е музикант - това са мъже, мъже, мъже...

Много рядко се допуска жени да пробият, особено в моя стил - рокендрол.

- Още на 14, почти дете, и то по времето на социализма, си напуснала семейството си и Варна, за да се присъединиш към братя Аргирови. Много крайна постъпка за онова време...
- Вярно е,

напуснах семейството си, влюбена в братя Аргирови, и по-конкретно в Благовест.

Разпознавах ги кой кой е много добре. Те не си приличат. Единият беше малко по-пълен - Светослав. По телефона също ги разпознавах, майка им не можеше да ги разпознава по гласа, но аз ги разпознавах.

Но да ти кажа честно, това ми е болна тема. Аз от толкова години съм приятелка с тях и от това, което се случи в \"Мюзик Айдъл\", от изказването на Благовест Аргиров много ме заболя.

Искам да го кажа, защото аз ги смятах за приятели, особено Благовест, с когото четири години сме били гаджета. Смятах, че той винаги ще застане зад мене, а той се съгласи с Мария Отварачката. Не мога да разбера защо го направи. Той обвинява \"Мюзик Айдъл\", че те са го накарали, но аз не смятам, че е така. Той ми писа след това, но аз не пожелах да му се обадя.

Много ми е мъчно, че след толкова години приятелство той беше готов да ме продаде за една минута слава.

Много ми е тъпо и много ми е мъчно! Правили са го и преди - Светослав в “Шоуто на Слави” е казал разни неща, след това ми се извини и аз му простих, но не мога да го разбера това. Мъчно ми е ...!

- Как те пуснаха баща ти и майка ти да тръгнеш навремето с братята?
- Аз доведох братя Аргирови вкъщи във Варна. Те попитаха баща ми и майка ми: \"Може ли да я пуснете да дойде да живее в София, ще учи във вечерно училище и ще ходи по турнета с нас?\". И баща ми каза: “Прави каквото искаш, само недей да ми искаш пари”. И това беше - аз повече не се върнах.

Директно от Варна отидох да живея при братята в София в една къща на Сточна гара. Нямах настойник, аз си бях настойничка (смях).

Бях ги излъгала, че съм на 17 години, а бях на 14.

Благовест ми беше първото гадже в живота. Аз всичко правех за тях, почнах от нулата. Не съм готвила само, защото в тази къща нямаше кухня. Нямаше даже баня в къщата и ходехме да се къпем в съседите. Но животът ни преминаваше основно по хотелите.

Те за тези години си направиха кариерата, бизнеса и парите. А аз след четири години какво имах - два куфара с дрехи. Получавах някакви минимални 20 лева, нещо като танцьорка се водех, а аз правих всичко за тях - и техните костюми, и хореография... Аз още си спомням с Ивайло, на Васил Найденов приятеля, как заедно им гладихме дрехите - той на Васко, аз на братята. Нямаше нищо, което да не правех за тях. И автографите съм им разписвала. Сега дали те са го оценили, тяхна си работа... Аз постигнах това, което исках. И когато спечелих \"Мис България\", веднага заминах.

- Разкажи повече за конкурса. Ти си първата \"Мис България\" от новото време.
- Конкурсът беше в хотел \"Родина\" през 1989. Аз всъщност трябваше да пея. Това щеше да е първото ми самостоятелно участие без братята. Тогава в журито бяха Мария Гигова, Иван Славков, общо към 20 човека и те решиха, че и аз трябва да се явя на конкурса. Спечелих короната и два дни след това си взех паспорт. Те ми помогнаха и заминах за Норвегия да пея с една група.
Там се запознах с Пол Стенли от “Кис”, който е един от най-невероятните мъже, с които съм имала връзка. Този човек ме покани в Америка, помогна ми да получа виза.

Разделихме се, защото той беше с 20 години по-голям от мен

и когато аз му казах: \"Обичам те\", той стоеше и ме гледаше. И ми отвърна: \"Ти си толкова млада, толкова талантлива, сега започваш, а аз свършвам. Какво ще стане, ако аз се оженя за теб и имаме деца? То е ясно, че твоят живот приключва. В никакъв случай това аз не бих го направил. Ти заслужаваш повече\".

И затова аз и до ден-днешен го уважавам и му свалям шапка. Аз друг такъв мъж до днес не съм срещала. Много интересно е, че той сега има дъщеричка на няколко месеца, която е кръстил Бриана, както се казва и моята дъщеря. Той знае, че имам дъщеря и тя също се казва така.

- А какво стана с връзката ти с Мат Соръм - барабаниста на “Гънс енд Роузес” и очакваната сватба?
- Ами нищо не стана. Ние сме приятели от доста години, защото той беше продуцент на моята група. Това е една история, която беше истинска, а хората я обърнаха, че съм си правила реклама. Той наистина ми предложи.

- Свързаха те и с Фред Дърст от \"Лимп Бизкит\"...
- Той не ми е приятен... Да, имали сме нещо, няма да лъжа. Но аз винаги съм била честна - историята е такава, че той и не ми е приятен, и освен това ни излъга. Той подлъга и мен, и групата.

И

причината да съм била с него е само, защото ми каза, че ще помогне на групата,

и аз реших, че е време аз да направя нещо за бандата по \"този\" начин. Донякъде ми хареса като човек в началото. Но когато ми написа любовно писмо и две седмици по-късно в медиите излезе абсолютно същото, което беше написал на Бритни Спиърс, за мен той излезе просто лъжец. Няма какво да крия - не е пич, не е точен като човек.

- Заговори се, че новата ти любов у нас е футболистът Стойко Сакалиев. Вярно ли е, че ще го уреждаш с отбор в Щатите?
- Ние сме приятели. Запознахме се във Варна, когато бях на \"Мюзик Айдъл\". Решихме да ходим на мач с продуцентката от предаването и се запознахме. Беше много мил, влизаше, излизаше от стаята ми, но не беше само той, който влизаше и излизаше. И Андрей, и Иван са влизали и излизали. Значи, ако ги смятаме, че този, който влиза в стаята ми, аз съм спала с него... Стойко е сладур, възпитан, готин, но няма нищо между нас.

- С какво най-вече си изкарваш парите в Щатите? С музика, знаем, е трудно...
- Ами бащата на детето ми (бейзболистът Брейди Андерсън - бел. ред.) се грижи добре за мен и за детето ни. Тези последни години мога да кажа, не си изкарвам парите с музика. Ако нещо ще става, сега започваме отначало. С диджей Зон и моя барабанист Васил искаме да направим трио и музика, която е друг стил - между хаус и рок. И мислим да запишем албум.

Едно интервю на Антония Стойкова / http://blitz.bg
 

Васи върти любов в Париж

Войната между Мара Отварачката и Соня Васи. Старт

Соня Васи сложи примката на Сакалиев

РАДОСТ И СЪЛЗИ В “ГРАНД ФЛАМИНГО”

Соня Васи дари с черепчета бебето на Вълка

Соня Васи лудна по млад американец

СОНЯ ВАСИ ЗАКЪСАЛА ЗА ПАРИ?

Нашенката Чери върви по стъпките на Чичолина

Соня Васи се снима с екстравагатна визия за корица

МАШАДО ОТРЯЗА СОНЯ ВАСИ: \"МАЛКО Е СТАРИЧКА\"

Соня Васи готви гола и пее отново песен за мъжете-свине

Соня Васи пак цъфна гола на корица


 


Сходни връзки

Соня Васи: 4 години обслужвах братя Аргирови за 20 лева месечно! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди