изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:41 EET
Мъж роди второ дете за 1 година    
Любопитно
Транссексуалния американец Томас Бийти този път изкара на бял свят момче, след като преди година роди момиче, съобщава ДПА.


35-годишният Томас Бийти от Сан Франциско попадна на челните заглавия на вестниците по цял свят миналата година, веднага след като стана ясно, че е забременял за втори път, след като през лятото бе родил дъщеря си Сюзън.

Той и жена му Нанси станаха родители на момченце, предаде американската телевизия ABC. Бебето се е родило по естествен начин, уверяват от обкръжението на двойката. Бийти живее с жена си от 20 години насам, а преди 10 години взе внезапно решение да си смени пола.

http://images.ibox.bg/2008/03/27/akshd/256x268.jpgНа 29 юни 2008 година Томас Бийти роди момиченце, което с жена му кръстиха Сюзън Жулиет. Той е \"един от първите мъже\", който зачева и ражда. Често медиите го наричат \"първият мъж\" (въпреки че и преди е имало случаи на трансмъже да раждат), тъй като законодателството в Орегон вече го признава официално за човек от мъжки пол.

Причината Томас Бийти да забременее е съпругата му Нанси - тя е стерилна. Като цяло деветима доктори помагат за целия процес (основно за намирането на сперма от анонимен донор), но двойката предпочела осеменяването да стане в домашни условия, а не в болницата.

http://cache.daylife.com/imageserve/0gd39SF77f4Z1/610x.jpgПланетата буквално беше скандализирана от цялата ситуация. Някои не считат Бийти за мъж, независимо че е преминал през операция за реконструкция на гръдния кош, както и терапия с тестостерон. Други не са противници на идеята жената да не износва дете - в животинския свят мъжките на морското конче, морският дракон и морската игла извършват това. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Мъж роди второ дете за 1 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди