изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:26 EEST
400 южнокорейци се бориха за ръката на милионерка    
Любопитно

Почти 400 южнокорейци се предложиха за съпрузи на милионерка, търсеща сродна душа, но само осем "сериозни" кандидати ще стигнат до финала, съобщи агенция за запознанства, цитирана от АФП. 49-годишната булка със "зестра" от 18 милиона долара си търси съпруг чрез онлайн-обява от 20 май, заяви говорителка на агенцията за запознанства Sunoo.



На обявата й са отговорили 394 мъже на възраст 26 до 49 години, включително доктори, адвокати, войници и правителствени чиновници.

"Като жена със собствен бизнес, тя беше прекалено заета, за да си избере съпруг сама. Първоначално смятахме да запазим офертата открита до края на месеца, но жената се чувстваше обременена от нежеланото медийно внимание и поиска да бъде затворен до вторник ", заяви говорителката.

Тя е избрала 8 от мъжете за интервюта и се очаква да се среща с 2 или трима от тях на месец през следващите 3 месеца. Избраниците са на възраст от 37 до 49 години и са работници в компании, учители и работещи в банка

dariknews.bg

 


Сходни връзки

400 южнокорейци се бориха за ръката на милионерка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди