изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:53 EET
Не правете това у дома    
Любопитно Жените обичат с ушите, но не само! Както е известно, женската душевност работи с изтънчен инструментариум, немалка част от който е направо неразбираем за представителите на силния пол. Има някои неща, които един мъж никога не бива да прави по време на секс, ако не иска да изгуби безвъзвратно всякакви позиции пред жената.

Ето двайсет най-често споменавани от дамите като „нетърпими” изпълнения в леглото:
  
  ТОЙ през цялото време мълчи! Ако не любовни думи и нежни обръщения, поне стон на задоволство да беше изпуснал!
  
  ТОЙ твърде високо вика! Бурното изразяване на чувства е приятно, но все пак – нали не сме на стадиона!
  
  ТОЙ се съблича твърде бързо! Някак неловко е за дамата да го гледа само по презерватив, когато тя все още не е стигнала до бельото!
  
  ТОЙ оставя включено централното осветление! Твърде обилната светлина превръща спалнята в операционна и жената не само че не успява да се съсредоточи в интимността, ами през всичкото време се притеснява дали изглежда достатъчно сексапилно!
  
  ТОЙ пропуска душа! Жените не очакват от мъжа да заухае на ванила, но натрапчивата миризма на „градски мъжкар” не ги очарова!
  
  ТОЙ се пули право в лицето й по време на любовната игра! Може би самият мъж изобщо не си дава сметка, че изглежда като хитър разузнавач, но ще е най-добре да следи реакциите на партньорката си с крайчеца на окото и да си даде вид, че е изцяло погълнат от сладката игра!
  
  ТОЙ е небръснат! Небрежната двудневна четина причинява истински мъчения за жената!
  
  ТОЙ се шегува в леглото! По правило мъжките шеги са „дебелашки” за женските уши, така че бъдете сдържани или поне внимателни!
  
  ТОЙ тича под душа веднага след секса! Жената, подобно на котките, харесва да остави върху партньора си своя аромат и, когато партньорът демонстративно притичва до банята, за да отмие именно „нейния” аромат, това я дразни!
  
  ТОЙ се отвръща веднага след оргазма! Това е вече тежко оскърбление! Според жената след оргазма мъжът трябва нежно да я притисне, иначе – защо изобщо е легнал с нея?!
  
  ТОЙ не прави секс сутрин! За много жени правенето на любов сутрин е предпочитано и им изглежда като закуска от топла кифличка и прясно мляко! За щастие това е така и за повечето мъже!
  
  ТОЙ все издава нареждания! Мъжът не е сержант, жената не е взвод от новобранци... Тъй че ще е по-добре командите „Мирно”, „Кръгом” и пр. да останат за плаца, не за в постелята!
  
  ТОЙ не се грижи за нейната безопасност! Мъжете трябва да се примирят с презерватива, от тях се очаква сами да го купят, сами да го сложат и то по възможност незабелязано, а не да чакат третото напомняне на жената!
  
  ТОЙ твърде грубо целува гърдите й! Мъже, внимавайте, за подобни неща някои дечица остават без мляко!
  
  ТОЙ твърде грубо стиска, мачка и дърпа гърдите й! Женските гърди не са джойстик, не са дини, не са мокро пране.... Те изискват нежно отношение!
  
  ТОЙ я затиска с цялото си тяло! При класическата поза мъжът, който по правило превъзхожда жената като тегло, трябва да внимава да не смачка партньорката си и да й оставя възможност да диша!
  
  ТОЙ твърде агресивно се целува! За жената е неприемливо да вкараш език в устата й и да го движиш сякаш е четка за миене на бутилка!
  
  ТОЙ твърде театрално прави нещата! Жените обичат откровеността. Направи усилие, за да си истински убедителен, че единственото, което те вълнува в момента е твоята дама, а не самия акт или екзотичните подробности!
  
  ТОЙ се старае, но е безинициативен! Все едно, че феминизъм никога не е съществувал, жените не харесват ролята на сексуален регулировчик и обичат да бъдат обладавани!
  
  ТОЙ използва „мръсни” думи! По-добре мъжът да измучи нещо нечленоразделно, но нежно, отколкото да изплаши партньорката си с разюздани мъжки прилагателни!

erogance.eu/

Устнo удоволствие

Най-горещите секс трикове

Jennifer Pershing 24 Jennifer Pershing

 


Сходни връзки

Не правете това у дома | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди