изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:54 EEST
Главният координатор на партия “Другата България” бе залят с киселина    
Новини

На 26 т.м. бе залята с киселина г-жа Габриела Герогиева – най-дейният активист и координатор на партия „Другата България” за гр. Бургас. Сутринта, след като Георгиева завела детето си на детска градина и се прибирала, непознат мъж с колело я залял с киселина и избягал.



В момента жената е в тежко състояние. Лекарите все още не могат да определят степента на изгарянето. Засегнато е лицето и гърба на младата жена.

 

Близки на Георгиева твърдят, че тя няма лични врагове.

 

Младата жена призна, че преди няколко седмици, една вечер е била засечена пред офиса от непознат мъж, който я нападнал с цел побой. Също така е получавала sms с текст да спре да се занимава в това, което прави.

 

Партия „Другата България” изказва съчувствие на близките на Габриела и призовава медиите и властите за пълно съдействие при разкриването на това престъпление и гарантира, че случаят няма да потъне в безбройните неразкрити престъпления. Партята на българските емигранти ще предприеме конкретни действие за разкриване на поръчителя.

 

Г-н Божидар Томалевски, председател на партията коментира случая: „Искам да подчертая, че на тази трагедия не трябва да се глада само като на политически акт на саморазправа. Защото, реално това може да се случи на всеки от нас, на нашите деца и близки. Днес се промени съдбата на една млада жена...”

 

 

Припомняме, че партия „Другата България” бе създадена на 22 март 2009 г. с идеята да обедини всички българи, живеещи както в страната, така и в чужбина. Партията залага на съвместните усилия на всички живеещи на територията на Република България, както и на българските емигранти, почерпили опит от развитите демократични държави. Броят на сипатизантите й вече достига 23 000 души.

 


Сходни връзки

Главният координатор на партия “Другата България” бе залят с киселина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди