изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:03 EEST
Жените със силиконов бюст изневеряват много по-често    
Любопитно Жените със силиконов бюст изневеряват много повече от другите. До този извод стига изследване на римския университет „Сапиенца“. То е било проведено сред 300 пациентки на възраст 25-40 години, които през последните пет години са били подложени на операции за уголемяване на бюста.

Инициатор на изследването е пластичният хирург и професор в университета Джулио Базоку.

Според него целта на проучването е била да се види доколко увеличеният бюст е променил психиката на момичетата и жените, които са се оперирали. Според учените отговорът е категоричен – по-пищното деколте променя радикално подхода към външния свят на собственичката му.
„За някои е като прераждане, като нов начин на съществуване“, твърди Базоку. Според него пациентките му признават, че с новия си бюст се чувстват много по-женствени и привлекателни и че изпитват по-силна нужда да го покажат на силния пол.

С по-големия си бюст обаче жената става и много по-отворена към мъжете, а следователно се увеличават и възможностите й за изневери.

35 на сто от жените със силиконов бюст са признали, че за пръв път в живота си, след операцията, са „отстъпили“ пред атаките на мъжкия пол. 38 на сто от интервюираните пък казват, че дори и да не са изневерили на половинките си, са констатирали много по-висок интерес към себе си от мъжете./ProntoSofia / http://blitz.bg

ОТКРИЙТЕ КОЙ БЮСТ Е СИЛИКОНОВ - 1

ОТКРИЙТЕ КОЙ БЮСТ Е СИЛИКОНОВ - 2
 


Сходни връзки

Жените със силиконов бюст изневеряват много по-често | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди