изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:38 EEST
Лаура Чуканов пред Мах: Имам отговор на всички въпроси    
Интервюта Красивата Лаура Чуканов се класира като трета подгласничка в конкурса \"Мис Америка\", но спечели сърцата на журито и това на Доналд Тръмп.Лаура избра да се снима единствено пред българския МАХ и украси корицата на юлския брой на списанието. В откровено интервю пред журналиста Георги Тошев чаровната \"Мис Юта\" споделя впечатленията си от краткия престой в България, конкурса \"Мис Америка\" и плановете си за бъдещето. Фотосесията на Студио МЕМ е само за ценители на естествената красота.



Извадки от интервюто с Лаура Чуканов:

Момиче като вас сигурно получава неприлични предложения. Най-неприличното до този момент?

Всичко минава през мама!

Тя ли ви придружава на всички лични срещи?

Не , разбира се.

Та имала ли сте неприлично предложение?

Скоро не.

Кое беше последното?

В щата Юта няма много неприлични предложения. Случва се, ако си на място, където се пие, след второто или третото питие някой да иска да те почерпи, да те заговори.

И какво ви казва?

Какво ще правиш довечера след клуба?

И вие?

Нищо. Подминавам ги, обръщам си главата. И чувам зад гърба си колко съм надута. Но такава съм. Дразня се на подобни подмятания, не са ми приятни. Не ходя много по клубове.

За какво харчите най-много пари?

За бижута и бензин. Всеки ден прекарвам поне два часа в колата, много харча за бензин.

Промениха ли се през годините мечтите ви?

Да, като малка исках да бъда балерина. По-късно исках да служа в армията.

Като каква?

Просто да бъда войник. Бях на осем години, когато исках да съм войник. След това исках да бъда артист. Винаги съм искала да бъда нещо, което другите да видят, да оценят.

Какво си говорихте с Доналд Тръмп? Казват, че ви е харесал, а той е ценител на женската красота.

Той е невероятен човек. Нищо не иска от мен. Покани ме да поговорим, за да види какви са плановете ми за бъдещето. На срещите бях с майка ми, така че няма опасност.

Опасност от какво... от свалка?

Не, Тръмп е изключително възпитан мъж. От него непрекъснато можеш да се учиш.

Основното интервю в юлския брой на МАХ е с пластичния хирург д-р Ильо Стоянов. Лекарят разкрива целия си живот, предразположен от въпросите на Мариан Станков-Мон Дьо.

Извадки от Ильо Стоянов

Кога разбрахте, че хирургията е вашата професия?

Това е малко тъжна история. Бил съм на годинка, когато една есенна вечер в дъжда баща ми излязъл с мотора си, за да купи спешно антибиотици, защото съм боледувал. По пътя го блъснал военен джип и при тази тежка катастрофа той загубил единия си крак. С времето това, което най-много ми пречеше, беше, че бащите на другите деца играеха с тях на футбол, а аз не можех да го правя с моя. И още оттогава моята мечта беше да присадя крак на татко, за да може и той да тича като другите бащи.

Спомняте ли си първата пластична операция?

Беше в Прага, в частна клиника. Доцентът, с когото работех, една сутрин просто не влезе в операционната и ме остави да направя всичко сам под претекст, че е зает с консултации. Накрая разбрах, че това е бил неговият начин да ме накара да оперирам сам.

За какво си мислите, когато оперирате?

За това, което се случва в момента. Чувството е особено. Настройката започва още докато си миеш ръцете. Припомняш си как изглежда човекът, къде трябва да наблегнеш, повдигнеш или отпуснеш. Осъзнаваш всичко останало едва след като си излязъл от операцията. Най-трудното в моята професия е да се избере правилният метод на опериране. Всички неуспехи се дължат именно на това.

Какво е усещането, когато хванете скалпела?

Не мога да го опиша с думи. Прозаично казано, че държиш нещата в свои ръце.

Ако трябва да оприличите една жена, излязла след ваша операция, на скъпа кола, коя ще е тя?

С Rolls-Royce кабриолет или един елегантен Roadster - нов, но в ретро стил, за да има излъчване и класа. Моите пациентки търсят услугите ми, за да се различават от останалите.

Списанието разказва за опита на руската манекенка Юлия Лескова да влезе с гръм и трясък в музикалния бизнес. Горещата фотосесия с красавицата от Рига е направена буквално дни преди Юлия да замине за Лос Анджелис, където започнаха снимките на първия й видеоклип.

Още в юлския брой на МАХ:

Луси Ървайн не е известно име в България, но преди 30 г. името на англичанката не слизаше от първите страници на таблоидите. Като истински последовател на Робинзон Крузо Луси избира да живее на самотен остров в компанията на два пъти по-възрастен от нея мъж. Днес авантюристката се е заселила в българско село и ревностно пази своето усамотение. Репортерът Йордан Тодоров единствен успя да го наруши и описа преживяванията си на страниците на МАХ.

За модната си сесия на плажа МАХ се спря на талантливия актьор Димо Алексиев, който нашумя с изпълнението си в „Калигула”. Списанието го избра не само заради поразителната прилика с Шон Пен, но и защото е на мнение, че Алексиев има всички шансове да настигне, а защо не и да задмине, прочутия си двойник.

actualno.com

Лаура Чуканов предпочете Слави Трифонов

Лаура Чуканов идва в България

Топкрасавицата Лаура Чуканов: Гаджето ми е адвокат, но играе танци и пътува с трупата си

Българката Лаура e четвърта на \"Мис САЩ\"

Българката Лаура Чуканов: Дано да стана Мис Америка


 


Сходни връзки

Лаура Чуканов пред Мах: Имам отговор на всички въпроси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди