изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:57 EET
FHM избра Николета за най-секси в света    
Любопитно Николета Лозанова е победителка в тазгодишната анкета на FHM “100-те най-секси жени в света”, разкрива новият брой на списанието, който е на пазара от 2 юли, четвъртък. В специалното лятно издание от 160 страници е публикувана пълната класация, плюс 12-страничен пикториъл с ослепителната пловдивчанка, заснет от Велислава Каймаканова


“В България има много хубави момичета, затова съм щастлива, че читателите са предпочели точно мен. Отдавна мечтаех за корица на това списание – все пак именно след фотосесия в него срещнах любимия си мъж”, споделя Николета. На второ място в международната анкета на сайта www.fhm.com/bg е поп-звездата Аксиния, която също е заснела гореща фотосесия за корицата на FHM. Тя ще бъде публикувана след края на лятото, уточняват от списанието. В предишните две години победителки в FHM-класацията бяха фолк-диви – Десислава през 2007-а и Алисия през 2008-а.

10-страничен пикториъл с две Мис Варна – актуалната Ирена Иванова и коронясаната през 2003-а Михаела Мирчева, заснет на морския бряг, е другият силен момент в новия брой. Негов автор е известният фотограф Йозеф Зидаров. Третата голяма еротична сесия е с три модела на “Визаж” – Лили, Люси и АнаМария, и 2 ретро-скутера Mojito сред природата. Студентката по право Петя пък дебютира като модел в лъскавия интериор на нашумялата несебърска дискотека Club 66. Интервютата в новия FHM са с актьора Асен Блатечки, европейския шампион по културизъм Митко Димитров и президента на “Съни мюзик” Крум Крумов, продуцент на звезди като Азис, Устата, Софи Маринова и др. “25 грешки, които да не допускаш това лято”, “Новите идоли на тениса” и “Топ 10 жертви на забранена любов у нас” са част от интересните статии в дебелото лятно издание. Не е пропуснат и поредният пътепис на Георги Милков, както и нова порция публицистика от секцията “Форум”.

Фешън-пикториълът на броя, реализиран от Ивайло Станев и Creative Hall, представя лятна и плажна мода. Звездите в него са топмоделът Диана Иванчева, призьорка от конкурса Top Model of the World 2009, и балканският шампион по културизъм за младежи Венелин Великов.
Предишният брой на FHM, на чиято корица беше сръбската суперзвезда Цеца Величкович, пожъна голям пазарен успех. След смяната на своя екип и концепция през април, списанието бързо се утвърждава като водещо мъжко и лайфстайл-издание у нас.

http://vip-bg.info


Николета Лозанова - в прегръдките на US рапър

Николета Лозанова презря американския Playboy

Пътят на Николета Лозанова от село Караджалово до софийския халайф

ГОРЕЩИ ЦУЛУВКИ МЕЖДУ АНДРЕА И НИКОЛЕТА

Николета иска колата на Вълка

Синеоката финалистка от Playmate 2006 направи горещи снимки

 


Сходни връзки

FHM избра Николета за най-секси в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди