изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:18 EET
PlayBoy представи финалистките в конкурса Miss Playmate 2009    
Мис & Мистър На изискано парти в градината на „Буда бар Приве\" в „Кемпински - хотел - Зографски\" бяха представени 12-те секс богини които ще се борят за титлата Miss Playmate of the Year, съобщава Paparak.bg.

За шести пореден път за титлата Момиче на годината ще се съревновават 12 красавици, една от които ще получи голямата награда на конкурса и ще се превърне в най-обсъжданата светска знаменитост и модел на 2009-та година. Претендентките са:

Теодора Иванова
мерки: 88-61-92
Теди харесва мъжете, които съчетават визия и поведение и посочва като свои слабости киното и готвенето. На нощното и шкафче има пергели, триъгълници и моливи, но не защото е ексцентрична, а защото следва \"Строителство на згради и съоражения\".

Лилия Евгениева
мерки: 91-62-88
Лили следва икономика, (това впрочем е второто и висше образование), живее в добър софийски квартал и има млад, умен и отговорен приятел. Интересува се сериозно от мода и дизайн.



Марина Маринова
мерки: 88-58-88
До момента на снимките и за PlayBoy, Марина не беше позирала за професионални фотосесии, но предвид лекотота, с която и се получава да изглежда едновременно невинна и секси, сме сигурни, че това е самото начало.

Виктория Сачкова
мерки: 88-62-92
Вики е типичното градско момиче, което държи да живее интересно и всеки ден в живота й да е различен от предишния. Най-много желае да притежава \"малъй слънчев остров за мен, любимият ми и лудориите ни\".



Симона Христакова
мерки: 92-62-92
\"Ексцентрична, амбициозна и мислеща\" са трите думи, които най-добре описват Симона, според самата нея. В момента работи като модел и следва право.



Гери Аролска
мерки: 92-60-92
Няма защо да се запознаваме с тази секси блондинка, зашото тя е достатъчно известен модел, чиито лице и тяло си си припомнил съвсем скоро покрай една нова и почти опасно секси реклама на узо.

Елеонора Богданова
мерки: 90-60-90
В момента в който се запознахме с Елеонора, тя ни заприлича на Пенелопе Крус, но за разлика от красивата испанка, Ели не е актриса, а модел. Вероятността да хареса някой от илмите на Крус е минимален, защото си пада по хоръри.



Златка Димитрова
мерки: 96-67-97
Като човек Злати е точно такава, каквато изглежда на снимките - импулсивна, с гореща кръв, и раздаваща се докрай във всичко, с което се захване. Твърди, че ще е най-щастлива, когато намери истинската любов.

Светлана Василева
мерки: 85-55-85
Усмивката е едно от нещата, които Светлана най-много харесва в себе си. Обича също така татуировките, не може без телефона си и мечтае за пътувания до интересни и екзотични места.

Христина Хайст
мерки: 89-69-78
Тази убийствена блондинка живее в Германия, където успява да е едновременно студентка по икономика, барман на половин работен ден и отскоро щастлива съпруга.

Кателина Гатева
мерки: 90-63-90
Катя е момиче, което добре знае какво иска и как да го полстигне. Мечтае да живее като Кари Брадшоу от \"Сексът и градът\" и сме сигурни, че мечтата й ще се сбъдне.

Даниела Илова
мерки: 89-65-89
Интересите на Даниела са съсредоточени в областта на модата и киното - има почти енциклопедични познания по всички американски блокбъстъри, с които ни впечетли сериозно.

/БЛИЦ



 


Сходни връзки

PlayBoy представи финалистките в конкурса Miss Playmate 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди