изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:09 EET
Playmate of the Year 2009 - Лилия Евгениева    
Мис & Мистър N 2 - Лилия Евгениева ( код AcrBFB0) 24-годишната Лили следва икономика (това впрочем е второто й висше образование), живее в добър софийски квартал и има млад, умен и отговорен приятел.

Интересува се много от мода и смята, че добре облечена жена е тази, която избира облеклото си според случая. Ние пък мислим, че Лилия е много красива и без дрехи!
erogance.eu
PlayBoy представи финалистките в конкурса Miss Playmate 2009
Лилана: Не спя със Снуп Дог, правя го с Васил Божков
На Николета й липсва само холивудска популярност и годежен пръстен
Playboy иска Наталия Каракулева за корица






КАНДИДАТКИТЕ

Христина Хайст: Ако бяхме склонни към излишния драматизъм, присъщ на жълтата преса щяхме да наречем 23-годишната убийствена блондинка „българската Памела Андерсън“. Понеже не сме, ще ти кажем просто, че тя е красиво и авантюристично настроено момиче от Бургас, което живее в Германия, където - както ни каза - успява да е едновременно студентка по икономика, барман на половин работен ден и отскоро щастлива съпруга.

Гергана Аролска: Няма защо да те запознаваме с 22-годишната Гери, защото тя е известен модел, чиито лице и тяло си си припомнил съвсем скоро покрай една нова и почти опасно секси реклама на узо. Г-ца Аролска е самостоятелно момиче, което пътува постоянно и понякога сама се учудва как успява да смести всички ангажименти в графика си. Харесва истинските мъже, които знаят как да впечатлят една жена, а ние харесваме нея, защото успя да ни впечали без никакви усилия.

Марина Маринова: Не бихме се учудили, ако се влюбиш в тази убийствена 25-годишна блондинка, но Playboy, като твой добър приятел, е длъжен да те предупреди, че тя е омъжена и много щастлива със своя съпруг и дете. Марина има собствен фризьорски салон, до момента на снимките й за нас не се беше снимала в професионални фотосесии, но предвид лекотата, с която й се получава да изглежда едновременно невинна и секси, сме сигурни, че това е само началото.

Светлана Василева: Ако бяхме направили неофициален конкурс за най-чаровна Playmate, 22-годишната Светлана спокойно можеше да го спечели. Каза ни, че най-щастливия момент в живота й е деня, в който се е сгодила с приятеля си, че обича татуировките и пътуванията до екзотични места, не може без телефона си и напоследък получава само странни есемеси. За нас пък няма да е никак странно, ако пуснеш есемес за нея на посоченият тук номер.

Златка Димитрова: Не знаем за теб, но ние без много да се противим сложихме оръжие пред бронебойния чар на 25-годишната Злати. Като човек тя е точно такава, каквато изглежда на снимките - импулсивна, с гореща кръв, влюбена в латино танците и раздаваща се докрай във всичко, с което се захване. Казва, че ще е най-щастлива, когато намери истинската любов, а ние вече сме щастливи, че намерихме Злати.

Симона Христакова: Ексцентрична, амбициозна и мислеща“ са трите думи, които най-добре описват 20-годишната Симона, според самата нея и ние сме готови да се подпишем под всяка от тях. Бихме сравнили г-ца Христакова, която е студентка по право и модел, с неудържима природна стихия, ако природните стихии притежаваха обезоръжаващ сексапил, перфектен бюст и безкрайно дълги крака.

Даниела Йолова: Интересите на 21-годишната блондинка са съсредоточени в областта на модата (любимите й марки са Versace и Dior) и киното - има почти енциклопедични познания по всички американски блокбъстъри, с които ни впечатли сериозно. Филмът, който е впечатлил самата нея най-много е „Троя“ с Брад Пит. Фен е на добрите клубове и сутрешния секс, съвсем като нас. Прекрасно момиче, сам виждаш.

Лилия Евгениева: 24-годишната Лили следва икономика (това, впрочем е второто и висше й образование), живее в добър софийски квартал и има млад, умен и отговорен приятел.Интересува се много от мода и смята, че добре облечена жена е тази, която избира облеклото си според случая. Ние пък мислим, че Лилия е много красива и без дрехи.

Елеонора Богданова: В момента, в който се запознахме с 20-годишната Елеонора тя ни заприлича на Пенелопе Крус, но за разлика от красивата испанка, тя не е актриса, а модел (дори вероятността да хареса някой от романтичните филми на Крус е минимален, защото обича филми на ужасите). В момента няма сериозен приятел и ще ти кажем, че ако си млад, добре изглеждащ футболист шансовете ти са съвсем реални.

Виктория Сачкова: 24-годишната Вики е типичното градско момиче, което сякаш се е заклело да живее интересно и всеки ден в живота й да бъде различен и, ако е възможно, по-интересен и пълен с преживявания от предишния. Нещото, което иска да притежава най-много е „малък слънчев остров за мен, любимият ми и лудориите ни“ (тоест има и добро чувство за хумор). Луда е на тема кино - любимият й филм е Factory Girl, който разказва леко тъжната история на музата на Анди Уорхол Еди Седжуик.Каза ни, че би искала да вечеря на свещи с Николай Бареков, но нищо чудно да се е шегувала. Освен всичко останало, Вики е и любимата ни танцьорка в Ялта.

Теодора Иванова: 19-годишната Теди харесва мъжете, които съчетават визия и поведение, инстинктивно разпознава добрите любовници и посочва като свои слабости киното и готвенето. Каза, че на нощното й шкафче има пергели, триъгълници и моливи, но това не е защото е ексцентрична, а защото следва „Строителство на сгради и съоръжения“. Твърди, че не е особено романтична, но не бихме се учудили ако усетиш онези особени пеперуди в стомаха, когато гледаш тези нейни снимки. Провери сам.

Кателина Гатева: 24-годишната брюнетка е жена, която знае какво иска и как да го постигне. За времето, което прекарахме с нея, разбрахме, че тя винаги казва точно това, което мисли и без проблем става душата на компанията. Сподели с нас, че иска да живее като Кари Брадшоу от „Сексът и града“ и ние сме сигурни, че нищо няма да я спре да реализира тази си мечта. За финал ще ти издадем една тайна: всъщност се казва Екатерина, но всичките й приятели я наричат Кателина, а ние много искаме да сме сред тях.



 


Сходни връзки

Playmate of the Year 2009 - Лилия Евгениева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди