изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:41 EET
ПОНЕ 8 ПРИЧИНИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС    
Здраве Според дамското списание JustLady сексът повишава самооценката, лекува главоболие и е превъзходен релакс, защото:

Когато сте насаме с любимия, разбирате, че последното, за което той би се сетил, докато правите любов, са несъвършенствата ви. Поглеждайки в огледалото след секс, виждате отражение, коренно различно от обичайното. „Сексът помага да станете уверена в съвършенството на своето тяло”, пише психоложката Джени Хър в книгата „Мисли за секса”. Изследвания показват, че хората, правещи секс не по-малко от три пъти седмично, благодарение на естрогена – хормон, отделян при половия акт – изглеждат с едно десетилетие по-млади в сравнение с връстниците си, които се скъпят на внимание към партньора си.

Сексът е единственият начин за мъжа да разкрие чувствата си. Въпреки, че жената не би почувствала истинско удовлетворение от физическите ласки, ако преди това не е била погалена душевно, реалността е – ако искате да „видите” чувствата му, това е възможно в леглото, а не в кафенето.

Сексът – панацея! Брътвежите на старите ни лели, че женското здраве процъфтява, щом се омъжиш, никак не са измислици. След оргазъм количеството на фагоцитите /белите кръвни телца/ се увеличава с 50%. Именно фагоцитите поддържат имунитета в организма, унищожават раковите клетки и се борят с вирусите. След оргазъм отделяме и окситоцин, който се справя с мигренозните, менструалните и хроничните болки по-добре от всички фармацевтични изобретения до сега.


Сексът повишава нашето IQ. Според Пери Бърлет, австралийски учен от Киунсландския институт на мозъка, сексът и бягането стимулират образуването на вещества, отговарящи за изработването на нови мозъчни клетки. Появата след секс на пролактин в кръвта поддържа работоспособността на мозъка и предотвратява заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.

Правете секс, а не войни! Хормонът окситоцин, отделян по време на секс, въздейства на психиката ни така, че ни прави мили, нежни, грижовни и щедри.

Сексът повишава нивото на ендорфините и снижава депресивността. Това, от своя страна, значително намалява желанието да потушаваме психическия дискомфорт с шоколад и сладичко, следователно – вместо драстични диети и тежък фитнес – просто правете секс!

След оргазъм в кръвта се отделя пролактин, който отслабва действието на друг хормон, дофамин, произведен по време на възбуждането. Надделяването на единия хормон над другия изпълва човека с усещането за наситеност и удовлетворение. Добре е да знаем, че това усещане се изпитва в достатъчна пълнота след обичаен секс с реален партньор. След такъв оргазъм нивото на пролактина е четири пъти по-високо, отколкото след оргазъм от мастурбация.

Интензивният секс решава проблема с безсънието. Всеизвестен е фактът, че 80% от мъжете заспиват безответно след оргазма. Това не е от липса на чувство, а защото след оргазъм нивото на гликогена - стомашен сок, който поддържа мускулите, рязко спада и предизвиква чувството за непобедима умора.
erogance.eu
Истини и лъжи за женския оргазъм

Какви са рисковете за гърдите ти по време на секс?

Не правете това у дома

Анимирани Sex пози

Червено мушкато за апетит, жълти хризантеми за семейно щастие

Джена Джеймисън иска Чарлийз Терон гола

Безгрешна грешница в леглото

Давай, съблечи ме!

Ревнива рускиня взривила пениса на приятеля си

Рисковете от орален секс в кола

Нов кондом за жени

Увеличил “достойнството” си на 25 см и сега жените бягат от него

Сексът по време на бременност не е вреден

Нарисувал огромен пенис на покрива на къщата си

Бебе се роди с два пениса

Роми помпат пениси с парафин

Японци измислиха формула за изчисляване големината на пениса

Има ли размерът значение

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

Ливанско еротично списание подготвя втория си брой

Kama Sutra удари

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

Какво наистина искат мъжете?

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ


 


Сходни връзки

ПОНЕ 8 ПРИЧИНИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди