изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:58 EEST
Сензация: Майкъл Джексън е жив?    
ЛюбопитноМайкъл Джексън изглежда се е клонирал, пише електронното издание за научни новини Livescience. com. Това означава, че кралят на попа е успял да надхитри смъртта. Негово абсолютно точно копие живее сред нас. Всъщност на практика това е самият Майкъл Джексън. Невероятно, но май е истина. Тази на пръв поглед фантастична версия за “прераждането” на Майкъл Джексън има много сериозни аргументи. Обръща й внимание и “Дейли мирър”.

Клонирал се ?

Image

Майкъл Джексън изглежда се е клонирал, пише електронното издание за научни новини Livescience. com. Това означава, че кралят на попа е успял да надхитри смъртта. Негово абсолютно точно копие живее сред нас. Всъщност на практика това е самият Майкъл Джексън. Невероятно, но май е истина. Тази на пръв поглед фантастична версия за “прераждането” на Майкъл Джексън има много сериозни аргументи. Обръща й внимание и “Дейли мирър”. Негови приятели твърдят, че Майкъл е бил напълно обсебен от идята за клонирането. През 2002 година той присъствал на конференция по тази тема в Лас Вегас. Като чул научните аргументи в полза на клонирането, той изпаднал в еуфория. И как иначе. Откривала се възможност да  живее наново, въпреки изтерзаното си от болести и операции тяло. ”Наистина искам да го направя, Ури, и ми е все едно колко ще ми струва”, казал той на приятеля си екстрасенса Ури Гелер, твърди “Дейли Мирър”. След това се свързал с компанията “Клонейд”, която предлага услугата срещу 200 000 доларя. Тя твърди, че вече е успяла да клонира няколко души. А може той да е първият. Любопитен факт е, че третото дете на Майкъл-Принс Майкъл Джексън - Бланкет е роден праз 2002 година. Той поразително прилича на татко си;

 

виж в пълен размер

Официално е известно, че малкият се е родил след оплождане на т.нар. сурогатна майка със сперматозойди от Майкъл Джексън. Дали това не е самият Майкъл Джексън в тялото на детето си. Това е напълно възможно, а и е напълно в стила на звездата. Да се завърне по чудодеен начин от отвъдното.... Ако е така, Майкъл Джексън е наистина жив. И това е най-голямата сензация от две хилядолетия насам.

 

виж в пълен размер

Вчера официално бе издаден смъртния акт на Майкъл Джексън, който почина на 50-годишна възраст на 25 юни. Но на най-важната точка в документа, а именно причина за смъртта, не е отбелязано абсолютно нищо. В смъртния акт е отбелязано, че Майкъл е упражнявал професията си на изпълнител в продължение на 45 години. Джако не е завършил училище и е разведен. Информациите за попълването на документа са предоставени от сестра му Ла Тоя, която в деня на смъртта на брат си бе първа в клиниката, за да пита лекарите какво е състоянието му. На смъртния акт на Краля на попа не е отбелязано къде и кога ще бъде погребан. Според съдебните лекари предстоят все още безброй изследвания на мозъка на Джако. "Поради тази причина органът и съответно други части от него все още не се връщат", заяви съдебният лекар Ед Уинтър. "Когато сме готови с мозъка, ще го върнем на семейството'", допълва докторът. За патологията не е нещо необикновенно при неясни смъртни случаи да се задържа мозъка или проби от него. Уинтър допълва, че това е причината, поради която доста семейства забавят погребението на близките си, пише БЛИЦ. Може би такъв е случая с Джако и неговото погребение, което все още не е ясно кога и къде ще бъде.

виж в пълен размер

"По последни данни семейството му все още не иска да погребва тялото", допълва Уинтър, който не се е чувал с никой от членовете на семейство Джаксън след публичното поклонение, което бе наблюдавано от над 1 милиард души по цял свят. По време на церемонията дори е бил пуснат слух, че Джако въобще не е бил в позлатения ковчег, който бе под светлините на прожекторите по време на цялото шоу. Хеликоптерите на местна телевизия, които следили колата с ковчега на Джако след траурната церемония, при която светът се сбогува с него, но са го изгубили в големия трафик.
http://vip-bg.info

 


Сходни връзки

Сензация: Майкъл Джексън е жив? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди