изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:25 EEST
Секси-полицайка сваля Сираков    
ЛюбопитноЙордан Лечков получи зрелищен подарък от шефовете на Черно море. Сливенската легенда отпразнува снощи рождения си ден в своя роден град, съчетавайки тържествата по случай 15-годишнината от американската епопея.

За празника пристигнаха резидент диджеят на клуб 4as pik Теди Джорджо и главният мениджър на заведението Дидо Цветанов. Те бяха упълномощени да поднесат подаръка от името на босовете на Черно море. Пратката съдържаше стол и танцуваща полицайка, която помогна за разопаковането на подаръка. Рожденикът обаче предостави правото на друг за получаване на напътствия за употреба на съоръжението. Под бурните аплодисменти на компанията Наско Сираков пръв пробва новия кметски стол, който е произведен от ADELA CHAIR и е придружен от сертификат за правоспособност. Докато Наско се настаняваше, секси-полицайката започна да върти еротичен танц над тялото му. В България има само 2 такива стола, като вторият се намира във ВИП зоната на клуб 4as pik в Слънчев бряг. Лечков и съпругата му Светлана получиха и комплект миксове на диджеите от храма на забавленията 4as pik.
На купона присъстваха президентът на БФС Боби Михайлов и останалите звезди от САЩ 94, президентът на ПФЛ Валентин Михов, много журналисти, президенти на клубове и приятели на Лечков.

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Секси-полицайка сваля Сираков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди