изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:33 EET
Формата на дупето издава характера    
Любопитно Психолозите се надпреварват да предлагат всякакви рецепти как да разгадаем характера на интимния партньор и най-вече как да разчитаме това, което думите и поведението не издават. Методът, който обаче предлага на мъжете британският експерт Сам Eймос, е просто уникален, пише вестник "Сън".

Вместо да гадаете само по искрите в очите, по-добре да плъзнете поглед по една любима за мъжете част от женското тяло - дупето, което ще ви издаде много информация за характера на неговата притежателка.
Сам Eймос определя шест най-разпространени форми. Първата е подобна на напращяла праскова - кръгло, стегнато дупе, което се вие в дълбока дъга от ханша навън. Притежателките на такава прелест са открити, откровени и честни. На подобни дами можете спокойно да доверите всичко. Известни жени с такива задни части са Бионсе и Дженифър Лопес. Вторият тип е подобно на ябълка - с много извивки и щръкнало назад. Много от мъжете предпочитат подобна спортна форма. Жени с такова дупе са щастливи и доволни от себе си и тялото си. Разбира се, те се грижат да поддържат формата си със спорта и внимават да не прекаляват с яденето. Подобни амбиции нямат дамите, отговарящи на ренесансовия тип красота. Тяхното дупе, пищно и доста заоблено, прилича на ягодка. Тези жени не се лишават от вкусните неща в живота и са всеотдайни в любовта. Те са чувствени и жертвоготовни. Тяхната изострена сетивност обаче ги прави и лесно нараними. Притежателките на също така пищни, но по-стегнати задни части във форма на обърнато сърце са пък боязливи и нерешителни. Поради тези си недостатъци често остават самотни. Някои експерти твърдят, че тези жени често сменят настроенията си.
Затова пък притежателките на момчешко плоско дупе с тесен ханш, тип черешка, са ведри, весели и никога не усложняват нещата. Мъжете ги харесват, защото лесно се общува с тях и са много приятна компания. И накрая, по какво се познават кариеристките? Те притежават по-широко при ханша и плоско дупе. Подобни жени са самоуверени и поставят кариерата на първо място в живота. Често заемат ръководни позиции. Имат невероятен усет към модата и винаги са много добре облечени.
standartnews.com / Страницата подготви Диана Динева

ВСИЧКО ОТ ЛЮБОПИТНО НА ТЕМА ДУПЕ


 


Сходни връзки

Формата на дупето издава характера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди