изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:29 EEST
Германски бардак бори глобалното затопляне    
Любопитно Берлински публичен дом измисли оригинален начин да се включи в борбата срещу глобалното затопляне и световната криза, съобщи Ройтерс:”Мезон д’Онви” (Къщата на желанието) предлага отстъпка на клиенти, които идват с велосипеди.

“Рецесията силно засегна нашата индустрия\" заяви собственикът Томас Гьотц. “Надяваме се, разбира се, че отстъпката ще привлече повече хора. Добре е за бизнесът, добре е за околната среда, добре е и за момичетата.\"

Клиентите, които пристигат на велосипеди или които могат да докажат, че са дошли с градски транспорт получават 5 евро отстъпка от обичайната тарифа, която е 70 евро за 45 минути. Гьотц твърди, че промоцията работи:\"Всеки ден идват между трима и петима нови клиенти, които желаят да се възползват от предложението. Дори трафикът и проблемите с паркирането в квартала, като че ли понамаляха”.
Германия е една от малкото страни в света, в които проституцията е легална. В страната има над 400 000 проститутки, на които от 2002 е разрешено да влизат в трудови правоотношения. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Германски бардак бори глобалното затопляне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди