изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:40 EEST
Новата Playmate 2009 се разголи и падна жестоко    
Мис & Мистър Световният ни шампион по фитнес от Москва 2003 и Мистър България 2003 Мирослав Йончев изпусна на земята с трясък току-що избраната носителка на титлата Playmate 2009, 25-годишната Златка Димитрова.

Световен фитнес шампион изпусна Златка Димитрова

 

виж в пълен размер
Миро започва да съблича и върти победителката. Снимки:vip-bg.info

Световният ни шампион по фитнес от Москва 2003 и Мистър България 2003 Мирослав Йончев изпусна на земята с трясък току-що избраната носителка на титлата Playmate 2009, 25-годишната Златка Димитрова. Това се случи непосредствено след снощната церемония в хотел “Рейнбоу плаза”, във фоайето на луксозната сграда, към полунощ . Миската се стовари по гръб на земята пред скупчените фотожурналисти и примря от болка. Преди това Мистър България я премяташе в пози, които могат да бъдат поместени в учебник за секспрактики, но накрая я изтърва.

виж в пълен размер
Награбва и друга.

Слава Богу, нямаше счупвания и след малко новата Златка се съвзе. След още малко Златка Димитрова продължи да чупи възбуждащи стойки. Палавият Мистър близо половин час натиска мачка и въртя сексапилните участнички в конкурса с истинска страст. После награби още една, после трета. Заприлича на оргия. Ама и те изобщо не се съпротивяваха. Титлата Playmate 2009 спечели предизвестената нова Златка. Този път чернокоса. Дни преди конкурса всички знаеха, че тя ще е първа. Само по радиото не казаха, че ще спечели Златка от Бургас. Намесиха и името на Гери Аролска, но нейното избиране щеше да е пълна излагация. Бургазлийката Златка, която участва и стигна до финал в “Бягство към победата” се спряга за гадже на Слави Трифонов.

 

 

Image

 И най-вероятно е такава. Той обаче не ни казва, нито тя.. Сигурното е, че двамата редовно излизат заедно и дори веднъж бяха засечени от папарак по малките часове на нощта да напускат хотел Кемпински - Зографски. Какви да са всъщност при това положение?. След конкурса Златка Димитрова изкрейзи от лудницата там, а и от тежкото падане: “Не мога, не издържам повече" извика по едно време тя. Всеки я дърпаше нанякъде. "Усети ли вече тежестта на короната, а? подхвърли й някой.

Image
Пак Златка

Старите носителки на титлата Златка Райкова и Николета Лозанова се движеха само в комплект , за да контрастират русата и черната коса на всяка една от тях. Двете врътнаха няколко еротични пози, а Златка Райкова отсече, че е без гащи, но този път не показа доказателства, както обикновено. “Хайде да си ходим, да не ги засенчваме”, обърна се тя към колежката си Николета след церемонията. Миналогодишната победителка Мария Цветкова пък се снимаше яко с участничките. Ицо Сираков джиткаше без Зара, но с бодигард. Мятаха се кръшни тела. Всъщност думите са бедни да опишат всичко онова, което се случи след Playmate 2009. По-добре вижте снимките. http://vip-bg.info

Нова Златка стана Playmate of the Year

PlayBoy представи финалистките в конкурса Miss Playmate 2009

Фолк, мастика и политика

Гери Аролска е корицата на Playboy

Новата плеймейтка вече е ясна?

Image
виж в пълен размер
Златка Райкова и Николета Лозанова
виж в пълен размер
Image
Новата Златка отблизо
Image
Гери Аролска

 


Сходни връзки

Новата Playmate 2009 се разголи и падна жестоко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди