изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:16 EEST
Топ 5 на световните нудистки събития    
Любопитно Ако ви харесва да спортувате дибидюс, явно не сте единствените – този месец Седмицата на голите развлечения (Nude Recreatiоn Week) празнува 32-я си рожден ден, съобщи Reuters.

Агенцията цитира туристическият сайт TripAdvisor, който публикува списък на петте най-посещавани международни голи събития:

1. Световното голо колоездене из целия свят – през юни и юли
От 2004 насам колоездачи от всички страни се събират, за да отпразнуват карането на колело като начин на живот и да пропагандират освобождаване от зависимостта от петрола и дрехите. Колоездачите-нудисти разголват телата си и изписват с послания гърбовете, гърдите и дупетата си. Съвет от гореспоменатия сайт обаче предупреждава – “не забравяйте слънцезащитните масла... и имайте предвид, че седaлките на колелата ви ще са горещи....”

2. Поставянето на рекорд за голо къпане, организирано от Американската асоциация за голи развлечения -Северна Америка – през юли
Вземете 12,000 души потопени до раменете в басейни из различните краища на Северна Америка и какво получавате? Рекорд за “Най-голям брой хора едновременно участващи в голо къпане” , който благодарение на ААГР е вече категория в книгата за световни рекорди на Гинес и ежегодно събитие.

3. Голите плажни олимпийски игри - Мазлин Бийч, Австралия – през януари
Игрите се провеждат, за да се отпразнува първенството на плажа Мазлин в Южна Австралия, който е първият официален плаж за нудисти в страната.

4. Гонитбата с нудисти, Памплона, Испания – юли.
“Гонитбата с нудисти” е инициатива на PETA, организацията, защитаваща правата на животните, която протестира срещу жестокостта на борбите с бикове. Участниците показват голата си кожа с надеждата, че някой ден на памплонските бикове няма да им се налага да показват своята. Бегачите носят пластмасови бикови рога, червени шалове или нищо докато бягат дистанцията от половин миля.

5. Горящият човек, Блек Рок Дезърт, Невада – август и септември.
Ежегодният проект “Горящият човек” претендира да е център на себеизявата и творчеството. През 2008 събитието събира над 50,000 в Блек рок дезърт, където сътворяват огромни произведения на изкуството, най-важното от което е “Човекът”, който се изгаря в последната нощ на фестивала. Участниците често се възползват от изключително свободната творческа атмосфера като се събличат както майка ги е родила./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Топ 5 на световните нудистки събития | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди