изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:54 EET
Нончо Воденичаров е можел да бъде спасен?    
НовиниБлизките на починалия по време на снимките на “Сървайвър” радневски кмет Нончо Воденичаров вече подготвят съдебния иск срещу bTV и продуцента на фаталното шоу Евтим Милошев, научи в. “ШОУ”.

Съпругата и синът на бившия каскадьор и фолкпевец до последно се надяваха, че масовите протести срещу риалитито – убиец ще отменят излъчването му по телевизията, за да не бъде осквернена паметта на Нончо.

От бТВ обаче преценили, че са вложили много пари в шоуто, за да се простят с приходите от него и филмираният във Филипините четвърти сезон на “Сървайвър” ще тръгне на екран през есента.

Говори се още, че на близките на Воденичаров е отказано да бъде изплатена сключенатаза всички участници застраховка “Живот” на стойност едни милион лева, тъй като радневският кмет на бил починал по време на игра, а след нейното приключване. 

Според някои от участниците в шоуто обаче Нончо е можел да бъде спасен от медицинския екип на шоуто, ако са го закарали в болницата навреме. Няколко дни преди да получи масивния инфаркт, Воденичаров се оплакал от неразположение, но докторите не му обърнали внимание. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Нончо Воденичаров е можел да бъде спасен? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди