изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:48 EEST
Пребиха журналиста Огнян Бояджиев    
Новини
Главният редактор на електронното издание на Европейския институт Портал Европа - www.europe.bg Огнян Бояджиев бе пребит от неизвестни лица в дома си в София.


34-годишният мъж е настанен за лечение във Военномедицинска академия. Бояджиев е в интензивното отделение на болницата с няколко прободни рани във врата. Състоянието му е стабилизирано и няма опасност за живота му, предаде Дарик.
Нападението над Бояджиев е извършено в събота към 22.30 часа в дома му в блок в софийския квартал \"Иван Вазов\". Сигнал в полицията бил подаден от съседи, които съобщили, че чуват викове за помощ, пише БТА. Пристигналите полицаи установили, че двама мъже били позвънили на един от апартаментите. Когато Бояджиев им отворил, те го нападнали, били го и му нанесли порезни рани. Отнели му лични вещи и дебитни карти, след което го заключили в дома му и избягали. Преди да напуснат апартамента престъпниците са отрязали кабелите на телефона и са взели мобилния му телефон. Бояджиев сам е успял да извика \"Бърза помощ\" чрез интернет, предаде БГНЕС. За да влезе полицията в дома на ограбения, се наложило да бъдат извикани пожарникари, за да разбият входната врата на апартамента.
  Огнян Бояджиев е главен редактор на портал ЕВРОПА - europe.bg. Преди това е бил главен редактор на българската редакция на Радио франс интернасионал. Той е първият водещ на сутрешния блок на БТВ - \"Тази сутрин\", бил е новинар и водещ на предаванията \"Оги и седемте джуджета\" и \"Закуска на тревата\" по програма \"Хоризонт\" на БНР. Огнян Бояджиев беше ръководител на предизборния щаб на синия кандидат за кмет Мартин Заимов през 2007 година. Майката на Огнян Бояджиев Зора Нейкова работи като водеща в националното радио.
Това е второто жестоко нападение над журналист в България в рамките на една година, след като главният редактор на сайта “Фрогнюз“ Огнян Стефанов бе пребит - отново от неизвестни нападатели - на 22-ри септември миналата година. dir.bg

Младен Мутафчийски: Викаха ме в отдел “Убийства” заради нападението над Огнян Стефанов!

Огнян Стефанов бил дамгосван

Таен агент: Станишев е поръчал да се следят медии

ДАНС разработвала ”почти всички” медии

Журналисти сезират Европа: Посегнаха на инакомислещите и свободното слово

Народното събрание прие декларация във връзка с побоя над журналиста Огнян Стефанов

Последните минути преди побоя над Огнян Стефанов

СБЖ: Вандалският акт срещу Огнян Стефанов е един от най-жестоките през последните години

БЪЛГАРИЯ - ДЕМОКРАЦИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ: Почти убиха от бой ”опасен” главен редактор

 


Сходни връзки

Пребиха журналиста Огнян Бояджиев | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Пребиха журналиста Огнян Бояджиев
Автор: Anonymous да 2009-08-10 @ 11:27 EEST

Може въобще да не е свързано с професията му. Има много образовани комбинативни хора без постояннни ангажименти. Набелязват, проследяват, нападат, ограбват и изчезват. Като няма полицията агентура, ей тъй ще горят всички наред.

А иначе сайтът посочен в статията сигурно има рекордна посещаемост тези дни.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди