изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 05:50 EET
Шер търси сперма за сина си    
Любопитно

Шер търси донор на сперма за сина си Чаз. 63-годишната певица заяви, че е готова да направи всичко възможно да помогне на дъщеря си Частити, която пред няколко месеца се подложи на операция за смяна на пола. Най-голямото желание на Чаз било, след като вече е мъж, да създаде нормално семейство с половинката си.



За целта обаче двойката се нуждае от донор на сперма.

"Чаз сподели на майка си, че много иска да има нормално семейство. Той има намерение да се ожени за дългогодишната си приятелка и отчаяно желае да си имат дете.

Шер веднага предложи да им помогне в търсенето", споделя приятел, близък до певицата.

"Тя не се интересува дали внучето й ще е момче или момиче. За нея важно е само донорът да е здрав, интелигентен, с артистични заложби и приличен външен вид", коментира още източника.

"В началото Чаз и Дженифър искаха анонимен донор. Те не желаеха да имат нищо общо с бащата на детето им. Но сега размислиха и стигнаха до извода, че може би е по-добре това да е някой, когото познават".

"Шер седна и написа на един лист качествата, които според нея трябва да притежава "таткото". Но те бяха толкова много, че след като ги обсъдиха с Чаз и Дженифър, остана само едно важно нещо - бебето да бъде здраво". news.bg

 

 


Сходни връзки

Шер търси сперма за сина си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди