изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:23 EEST
Попфолк певицата Милица: Когато ми се наложи, правя секса мръсно    
Интервюта Певицата, заради която се разделихме с бившия ми приятел, не е Андреа, споделя изпълнителката

Младата надежда на “Пайнер” Милица притежава топъл, лиричен сопран с характерен тембър, с голям диапазон. Дебютира в професионалната музика през 2005 г. В момента Милица приключва висшето си образование в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив и работи усилено по новите си проекти, за да се завърне ударно на музикалната сцена след около година мълчание. Сега тя се ориентира към модерните денс парчета с етно мотиви, които са й любими, и смята, че ще допаднат най-много на публиката й.
Последното й скандално видео, където тя е чисто гола, се казва „Мъжете са лесни”...

- Защо според теб мъжете са лесни?

- Отговорът на този въпрос не е еднозначен. Опитвам се да отговоря с новата си песен "Мъжете са лесни". Идеята е, че те имат изграден идеал за женска хубост - силикон, перхидролени коси и разюздано поведение. В този смисъл, притежаваш ли всичко това, те са лесни. Знаеш каква е приказката, че момчетата си остават момчета, независимо на колко години стават, само играчките им се сменят с по-скъпи.

- Аз пък мисля, че и жените са лесни, в днешно време повечето от тях слагат силикон, надставят си руси коси и за пари са готови да тръгнат с всеки. Не е ли така?

- Това се получава според мен, защото мъжете търсят точно това в една жена в момента. Да бъде идеална, красива и с кукленско лице. Има изграден модел и жените правят всичко възможно, за да се впишат в него и да се харесат. В новата си песен питам точно това мъжете - такава ли трябва да бъда, за да ме харесате? Защото, ако това е, което искате, не е проблем да го направя. Но да не забравяме, че всяка жена носи своя собствена индивидуалност, която не бива да бъде подценявана, както е в момента.

- Как се реши да се съблечеш гола в новото ти видео „Мъжете сте лесни”?

- Първоначално идеята беше на моя екип - сценариста Георги Мичев, режисьора Ивайло Спасов и моята пиарка Кристиана Кръстева. С тях преценихме, че текстът на песента го позволява и дори изисква, тъй като е продължение на темата от предишното ми парче "Сексът продава". Чувствах се прекрасно в ролята си на прелъстителка, бях подготвена психически за това, което трябваше да направя, и бях напълно спокойна и уверена пред камерите. Мисля, че си личи!

- Напоследък обаче показването на голо тяло е доста разпространено с цел предизвикване на скандал и интерес от страна на публиката. Според теб това не е ли изтъркан трик?

- Може би има нещо такова, но именно затова

заложих на откровената голота в новия си клип.

Защото в случая тя не е самоцел, а показва нещо важно - че такива искат да бъдем - сексуално агресивни, секси и предизвикателни, за да ни харесват, и ние можем да го направим, но от, друга страна, спокойно можем и да не го правим. Въпрос на личен избор е.

- Разбрах, че бившето ти гадже, с което си била цяла една година, те е зарязал заради друга руса фолк фурия! Кой е бил той и как така е заменил толкова хубаво и младо момиче с друга?!

- Никой не ме е зарязвал. Просто понякога в живота се случват и неприятни неща, като това да предадат доверието и да се окаже, че си влагал много от себе си в нещо, на което не е било писано да има бъдеще. Но аз твърдо вярвам, че тези случки само ни правят по-силни и подготвени за други предизвикателства.

- Сигурно сега е моментът да издадеш името на певицата и въобще как тя е прелъстила приятеля ти?

- Не си спомням някъде да съм казвала, че е била намесена певица. Няма такова нещо.

- Доколкото ми подшушнаха някои „пиленца”, тази мадама много прилича на певицата Андреа, да не би да е тя?

- В никакъв случай! Андреа, както знаете, си има приятел и доколкото знам, много се обичат.

- Доколкото разбрах, той е бил доста по-възрастен от теб бизнесмен – заради какво най-вече беше с него – заради парите или заради любовта?

- Приятелят ми не беше по-възрастен от мен, беше по-голям с няколко години, което смятам, че е напълно нормално. Наистина се занимаваше със собствен бизнес, но това не е било водещо при взаимоотношенията ни. Харесвахме се, беше ни приятно заедно и това е.

- От известно време ти си имаш ново младо гадже , как се запознахте?


- Нямам гадже в момента, но истината е, че кандидати има много. Честно казано, нямам особено много време за връзки сега и не се замислям за такива възможности.

- Кой те подпомага финансово или ти сама се финансираш?

- Вярваш или не,

но аз финансирам абсолютно сама своите проекти.

Разбира се, получавам голяма подкрепа от фирмата, в която съм - "Пайнер", и нейните продуценти. Не искам да звучи клиширано, но е факт, че Мария и Митко Димитрови винаги са ми помагали и са ме насочвали в правилната посока, за което ще съм им винаги благодарна.

- Все още ли страдаш за бившия си приятел?

- Иска ми се да се влюбя, разбира се, защото любовта е много вдъхновяваща за мен, кара ме да се чувствам страхотно, дава ми енергия за нови проекти и желание за изява. Но още е много рано да се говори за подобни възвишени чувства.

- Мъжете около теб няма ли да те ревнуват в момента, че правиш песен посветена на бившето си гадже?

- Песента ми е посветена не на някой мъж, а на всички млади, модерни и красиви жени, които знаят какво искат и как да го постигнат, и на които им е писнало да гледат на тях като на парче месо.

- А как приемаш факта, че пред толкова много хора ти се събличаш дибидюс гола?!

- Аз лично за себе си нямам от какво да се притеснявам. Видеото е стилизирано и секси, но без да прекрачва границата с вулгарното. Доволна съм, че се получи така, както исках. Това съм аз.

- Родителите ти как приемат тази ситуация – подкрепят ли те, или са против?


- Нормално, като всеки родител предполагам.

- Правиш ли сега секса “мръсно, като по рецепта за секс...” ?


Ха-ха, ами какво да ти кажа, когато ми се наложи, преминавам към рецептите...

- Всъщност кога за последно прави секс и с кого? Как ще го характеризираш като състояние, изживяване и удовлетворение?

- Беше съвсем скоро и изживяването както винаги, беше на ниво.

- Каква жена е Милица в леглото?

- Това може да каже само гаджето ми. Тъй като в момента нямам, не знам как точно да ти отговоря. Бих казала, че съм спонтанна и естествена, каквато съм в живота.


Едно интервю на Светлана ТЕРЗИЕВА - Сесил / http://blitz.bg

Милица: "Голотата в новия ми клип не е самоцелна!"

Милица не сменя гаджетата, но с нея всеки секс е нестандартен

 


Сходни връзки

Попфолк певицата Милица: Когато ми се наложи, правя секса мръсно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди