изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:14 EET
Сладките "забранени" неща    
Любопитно10-те най-странни закони за секса


 В древния папирус Ибера четем: „Ако мъж обича жена си и иска да има дете от нея, то той е задължен да направи това в поза „очи в очи”! В същата тази поза „очи в очи” или просто „мисионерската”, на жените от Викторианската епоха им е било забранено да мърдат!
  
  10-то място
  Не е известно дали на жените от Флорида им е разрешено да се движат, но в този щат само мисионерската поза е призната за „законна”. Правенето на секс в каквато и да било друга поза официално се брои за „нелегално”
  
  9-то място
  Друг странен закон от страната на неограничените възможности – САЩ, се отнася за щата Аризона, където е забранено в един дом да се държат повече от два изкуствени фалоса!
  
  8-мо място
  В Колорадо е забранено със закон да бъде целувана жена по време на сън. В Кънектикът, град Хардфорд, същата забрана важи за определен ден от седмицата – а именно неделя!
  
  7-мо място
  В Охайо е забранено на дамите да носят лачени обувки, тъй като, по мнение на законодателите, такива обувки може да отразят долното бельо! (какво остава, ако дамата случайно е без такова!)
  
  
  6-то място
  Съществуват още по екзотични закони, например в Ливан, където официално на мъжете им е разрешено да правят секс със животни, обаче само от женски пол. За любов със самец ги грози смъртно наказание!
  
  5-то място
  В Унгария, по-специално в столицата – Будапеща, законният секс може да се прави само на тъмно! Дори и да сте си в собствения дом, ако случайно има запалена свещ, или огън в камината – значи се любите незаконно!
  
  4-то място
  На Гуамските острови, владение на САЩ в Тихия Океан, съществува специална професия „дефлоратор”. На Гуамите на момичетата им е забранено да встъпват в брак, ако са девствени. Затова специалистът дефлоратор обикаля из страната и, срещу заплащане, свършва черната работа по отстраняване пречките към щастливия семеен живот! Това се счита за най-екзотичната професия в света, само дето перспективите за кариера не са съвсем ясни.
  
  3-то място
  В Китай може да гледате напълно гола жена без това да предизвиква каквито и да било проблеми. Обаче, ако имате плиткоумието да погледнете босите ходила на иначе облечена китайка – чакат ви няколко дни затвор. Това се счита за груба обида със сексуален подтекст!
  
  2-ро място
  В Хонг Конг жена, на която мъжът й е изневерил, има законното право да убие съпруга си, но само с голи ръце! Що се отнася до любовницата на мъжа – нея може да убие както й хрумне, там законът мълчи!
  
  1-во място
  В Швеция е забранено да си направите гола снимка в цял ръст в кабинките за бързо фото. Обаче да снимате поотделно „до кръста” и „под кръста” на голо – това може! По въпроса дали може да си направите набързо снимка на двете половинки и да слепите горната и долната част, законът също не споменава нищо!

erogance.eu

Amelia Talon 24 Raquel Pomplun 012 Alison Waite 32 Shelby Chesnes 23

 


Сходни връзки

Сладките "забранени" неща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди