изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:08 EEST
Шантажиран интернет ухажьор удуши ученичка    
По светаУбийството на деветокласничката Света Маркелова раздели жителите на 50-хилядния руски град Арск. Едните жалят за убитата и съсипаните и от мъка роднини, другите казват: сама си е виновна щом е търсила приключения в интернет и е общувала с маняци.

В тази история не всичко е еднозначно, пише "КП -Казан". На 3 август Света излиза от къщи и не се прибира.Търсили я цяла нощ. Надявали се, че се забавлява с приятели, но се случило най-страшното - намерили я в гората удушена.

Ученичката изглеждала по-голяма от своите 15 години - високо момиче с красиво лице и сини очи. Лесно завързвала контакти и в реалния, и във виртуалния свят. Имала своя страница в сайт за контакти, чрез която печелела нови и нови приятели. Именно така тя се запознала с 24-годишния Олег. Виртуалното общуване било последвано от телефонно, а след това и от реални срещи.

Виртуалният 24-годишен Олег в действителност се оказал 21-годишният Павел. Спокоен, по-скоро тих. Работел като заварчик в завод. Имал семейство и малка дъщеря, която обожавал. Но семейната идилия рухнала за един миг. Един ден след убийството той бил арестуван и всички, които го познават били шокирани.

За кръшкането на мъжа си съпругата дори не подозирала. Нищо не знаела и за виртуалния му живот.Живеели заедно от 5 години и тя си мислела, че те нямат тайни един от друг.

Всички смятали Света за невинна жертва, докато следователите не намерили в дома й таен дневник. В него открили невероятни страници. Оказало се, че девойката спяла с мъже от 13-годишна и дори заработвала добри пари. Водела списък на мъжете, а срещу името отбелязвала колко пари е изкарала. Шантажирала мъжете, че ще ги обвини за връзка с малолетна и искала пари.

Павел твърди, че само един път е преспал със Света. А след това момичето изведнъж заявило:

- Аз съм на 15 години. Сега ще се облека и ще отида да подам заявление в милицията. Ще те арестуват. Ако не искаш да отидеш в затвора, плати 1800 рубли.

Според думите на Павел той платил, но тя продължавала да го шантажира. Той се уплашил и я удушил.

Излиза, че се е уплашил от затвора, а не се е побоял да убие. Сега само може да се гадае как се е случило всичко в действителност.  /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Шантажиран интернет ухажьор удуши ученичка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди