изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:25 EET
Мъжете не си падат по...    
ЛюбопитноСлед като жените изписаха стотици книги със съвети за общуването между половете, сега един представител на мъжкото съсловие \"отвръща на удара\" и разкрива \"тяхната\" гледна точка по въпроса. И преди да избързате да реагирате с \"Как ли пък не! Защо трябва един мъж да ми казва какво да правя?\", прочетете как авторът обяснява целта на своята книга:


\"Предполагам, че си виждала много книги, които претендират, че знаят тайната на перфектната връзка, и сигурно ти е омръзнало от тях. Затова ти обещавам, че няма да ти казвам как да се харесаш на един мъж.
Целта ми е да те убедя, че има само един човек, пред когото трябва да се докажеш, и това си САМАТА ТИ! Животът е толкова изтощителен, ако постоянно се опитваш да впечатлиш другите хора или пък твоята половинка. Отчаяните опити да угодиш на другите те причисляват към онези 8 типа жени, по които мъжете не си падат.\"
Във всеки един от осемте типа са обединени някои от най-често срещаните грешки на жените в любовните взаимоотношения. Това са качества на характера или черти в поведението, които смущават и дори отблъскват мъжете – липса на увереност, ниско самочувствие, краен драматизъм, прекалена отстъпчивост и др.
реклама
Описаните типове не винаги се проявяват в чист вид, но в някакъв момент от живота си почти всяка жена е попадала в капана им.
Кои са осемте типа жени, които мъжете избягват:

•Планиращото момиче
Тази жена е обсебена от идеята да се омъжи. Тя има категоричен 5-годишен план кога да срещне идеалния мъж, след колко време да се омъжи за него и кога да му роди дете.
•Момичето, което винаги казва \"да\"
Тя се съгласява с всичко, за да се разбира с мъжа до себе си. Макар да е забавна в началото, липсата на конфликт и интрига бързо я прави безинтересна.
•Кралицата на драмите
Това момиче приема изключително емоционално всичко – от сладура, който току-що й е изпратил съобщение по My Space, до бившия й приятел, скъсал с нея преди 3 години.
•Киселото момиче
Тя е била жестоко наранявана преди и сега ще направи всичко необходимо, за да гарантира, че това няма да се случи отново. Следвайки сляпо идеята, че най-добрата защита е нападението, киселото момиче отблъсква мъжете навсякъде, където отиде.
•Несигурното момиче
Този тип жена е болезнено несигурна относно външния си вид, интелигентността си или чувството си за хумор, но обикновено нито видът й, нито характерът й са така отблъскващи, както липсата на самочувствие.
•Отчаяното момиче
Тя ще досажда на някое момче по телефона, докато му привлече вниманието, защото не би допуснала да бъде пренебрегната.
•Работохоличката
Тя се крие зад кариерата си, използва я, за да се измъкне от връзките, които я плашат.
•Изгубеното момиче
Това е жената, която ще намери начин да оправдае изневярата на своя приятел или лошото му държание към нея с нещо от сорта: \"Само ако го познаваше така, както аз го познавам\".
Травис Сторк илюстрира описанието на типовете с истински житейски истории и ги допълва с тестове, които ще са от полза за всяка жена, поставила си за цел да опознае по-добре себе си и да подобри личния си живот. И не само това. Стигайки до причините за своето собствено поведение, тя ще може по-лесно да идентифицира същите \"дразнещи\" качества в потенциалните си партньори и да управлява по-съзнателно взаимоотношенията си с околните.
http://www.az-jenata.com

Защо стенем по време на секс

 

 


Сходни връзки

Мъжете не си падат по... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди