изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:46 EEST
АВТОМАГИСТРАЛА "ХЕМУС" - НА КОНЦЕСИЯ    
НовиниВ отговор на питане на журналисти кога ще бъде изградена автомагистрала \"Хемус\", премиерът Бойко Борисов заяви: \"Хемус\" е много скъпа и затова няма желаещи да я строят.

Решението е отсечката Русе - Велико Търново - София да се даде на концесия и така да бъде изградена, а от Велико Търново до Шумен държавата да строи по километър - два, когато има средства\". На въпрос за това ще бъде ли закрита община Шабла, тъй като тя е една от тези в страната, които са с жители под 6 хил., Борисов бе категоричен, че не е чувал такова нещо и не може да се говори за закриване на общини.
По отношение на готвения закон за културното наследство министър-председателят коментира, че преди да бъде предложен закон в парламента, той ще се запознае със законите на Франция, Италия, Испания и Гърция. \"Смятаме да предложим такъв закон, който да пази културното ни наследство. След като 20 години частни колекционери не са санкционирани по закон, ние не можем да изземем техните колекции\" - каза още министър-председателят.
 


Сходни връзки

АВТОМАГИСТРАЛА "ХЕМУС" - НА КОНЦЕСИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АВТОМАГИСТРАЛА "ХЕМУС" - НА КОНЦЕСИЯ
Автор: Anonymous да 2009-09-23 @ 18:47 EEST
България се дава на концесия!  Mоля, има ли желаещи?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди