изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:26 EEST
Младеж се обеси показно от ревност по 16-годишна любима    
Новини21-годишен кюстендилец сложи публично край на живота си, като се обеси на дърво пред хотел \"Спорт палас\" в лесопарк Хисарлъка от ревност. Андрей Стамов е открит да виси обесен зад бившия спортен хотел около 20 часа завчера. При извършения оглед на място следи от насилие не са установени. Сигнала за трагедията е подала в полицията 16-годишната приятелка на младия мъж Ивета, пише регионалният в. \"Струма\".

В дома на Андрей на ул. \"Църноок\" до Икономическата гимназия полицаите открили предсмъртно писмо, написано от младежа и адресирано до майка му. В него Стамов се извинява на майка си, че ще я натъжи много и обяснява, че повече не може да живее така.

Очаква се експертизата на патолозите по случая, но според близки на почерненото семейство няма съмнение, че Андрей сам е посегнал на живота си.

Работим по няколко версии, все още е много рано да се каже каква е причината за смъртта на 21-годишния Андрей Стамов, каза директорът на ОД на МВР - Кюстендил комисар Георги Джоглев. Едната от версиите е, че преди да си сложи въжето, Андрей е имал скандал от ревност с 16-годишната си приятелка, криминалистите установили, че девойчето е свидетел на самообесването. Тя е в шок, почти не може да говори и по лекарско предписание все още не сме разговаряли с нея, казаха полицаи.

Малко преди фаталния инцидент около 17 часа Андрей и приятелката му Ивета излезли на разходка в центъра на Кюстендил. Докато се разхождали, младежът заподозрял, че момичето флиртува и това станало повод за скандал между тях. В края на препирнята Андрей си тръгнал за вкъщи със заканата, че ще сложи край на живота си, а приятелката му се опитвала да го успокои. Той обаче отишъл в дома си, написал писмото на майка си и взел едно парче сезал, с което се отправил към Хисарлъка. Там демонстративно метнал въжето на един клон и си сложил примката на шията.

След като разбрала, че решението на Андрей да посегне на живота си е категорично, тийнейджърката се изплашила, а като видяла как увиснал на сезала, тя се опитала да го свали, повдигайки краката му, но младежът издъхнал в ръцете й. От шока девойката не знаела какво да прави и хукнала да обикаля улиците на града, около 20 часа, прибирайки се в дома си, разказала всичко на родителите си и те подали сигнал в полицията.
/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Младеж се обеси показно от ревност по 16-годишна любима | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди