изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:56 EET
В КРУШАРИ ЩЕ ПОДГОТВЯТ ПРОЕКТ ЗА ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ    
НовиниРемонти за 170 000 лева се извършват в момента в Дома за деца с увреждания

Ремонтни дейности на стойност около 170 000 лева от излишъка в държавния бюджет, разпределени от предишното правителство, се извършват в момента в Дома за деца с увреждания в Крушари, съобщи директорът му Юлия Върбанова. Той е един от най-големите у нас. В него се отглеждат над 100 деца, от които 48 са лежащи. 22 от възпитаниците на дома посещават училище.
Сега се ремонтира кухненският блок на дома. Предстои със средства от бюджета му да бъде закупено и оборудване. Предстои да се монтира и вертикален асансьор, ще се изградят и рампи към сградата. Със средства, събрани за Коледа от служители на социалното министерство, е оборудвана модерна рехабилитационна зала, оборудвани са музикален кабинет и кабинет по математика.
Предстои община Крушари да подготви проект за изграждане на защитено жилище, за да има къде да продължат да живеят децата от дома, които са навършили 18 години, стана ясно вчера.
 


Сходни връзки

В КРУШАРИ ЩЕ ПОДГОТВЯТ ПРОЕКТ ЗА ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди