изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:56 EEST
Какво не трябва да правите пред него?    
ЛюбопитноДребните жестове у жената могат да отблъснат и най-влюбения й приятел. Да накарат стомаха му да се преобърне наопаки.


Разхубавявайте се тайно
Мъжете много добре знаят, че половинките им се подлагат на какви ли не мъчения в името на красотата. Въпреки това им се иска да вярват, че хубостта на гаджетата им е естествена. Затова не се появявайте пред любимия с маска на лицето, боя на главата или депилатоар на краката. Козметичните процедури, които са почти ежедневни за жените, са неприятни за всички мъже. По-добре е кавалерите ви да не знаят как поддържате външния си вид и колко пъти ходите на козметик. Не им разрешавайте да надничат в салоните за хубост.

Не му разказвайте за стари гаджета
Не изпадайте в откровения за предишния си приятел. Кавалерът ви не бива да знае нищо за вашите стари връзки. И най-коректният ухажор може да използва собствените ви споделени истории срещу вас. Не е нужно да му разказвате също колко е очарователен новият колега в службата или съседа от първия етаж. Симпатията ви към друг мъж ще го подразни. Не бързайте да давете оценка за неговите приятели, ако се познавате отскоро.

Не се обличайте пред него
Мъжете обичат да гледат как се разсъблича жена, но не и как се облича. Затова стриптийз баровете не включват в програмата си обличане на голи танцьорки. Всичко, свързано с тоалета на жената, е скучно за кавалера й. Затова и малко мъже обичат да ходят по магазините с приятелките си.

Внимавайте с лошите навици
Ако сте в компания на кавалер, забравете лошите си навици. Гризането на нокти, чопленето на пъпки по лицето или усукването на косата дразнят мъжа срещу вас. Ако на вечеря в ресторант или на гости заседне храна между зъбите ви, не бързайте да я чистите с нокът или клечка за зъби на масата. По-добре е да се справите с този проблем в тоалетната или на място, където никой няма да ви види. Има мъже, които не обичат дамата да им пуши по време на хранене. Добре е да се съобразите с това изискване на партньора ви.

Говорете делово с приятелки по телефона
Досадно е да водите дълги разговори с приятелки по телефона, докато той ви чака. Женските клюки са отегчителни за всеки мъж. Дори и няколко минути бърборене с колежка по жицата на него ще му се сторят цяла вечност. Контролирайте гласа си, докато говорите, не изпадайте в истерия или възторг от чутото в слушалката. Това също дразни мъжкото ухо.

Пияната жена е отблъскваща
Ако алкохолът не ви понася, ако лесно се напивате, внимавайте когато сте с гадже. Мъжете не понасят пияни жени. Не си разрешавайте повече от 50 г концентрат, ако сте с мъж, на когото държите.

Не плачете и не се глезете
Жените са ревли и емоционални. Леят сълзи за дреболии. Плачат за поредната драма в сапунен сериал или за счупена ваза у дома. Повечето мъже не си падат по глезени госпожици. Сълзите не предизвикват у тях съчувствие, когато поводът е неоснователен. Не го карайте да ви съжалява, че сте си забравили мобилния телефон в таксито или че сте си цепнали новата пола.

http://www.plovdivmedia.com

 


Сходни връзки

Какво не трябва да правите пред него? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди