изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:37 EET
Вумбилдингът: фитнес за секс-богини    
Здраве
Тренировките не само ще ви направят суперлюбовници, но ще ви научат да изпитвате цялата гама от еротични преживявания. Когато ви видят, представителите на силния пол изпадат във възторг. След среща с вас, всеки един син на Адам пада в краката ви. А за този, на когото спрете избора си, другите жени престават да съществуват... Ако това се отнася за вас, можете да пропуснете тази статия. Тя е предназначена за момичетата, които мечтаят да станат секс-богини и са готови да положат максимални усилия за това.


Вагината се състои от мускули, които трябва да се развиват. Защо прекрасният пол постоянно се поти в спортната зала тренирайки мускулите на бедрата, корема и седалищните части, а на най-важните женски мускули не обръща никакво внимание? Само защото не се виждат?! Това не е справедливо, тъй като функциите на всеки орган, който „води пасивен живот”, са обречени на атрофия.

Ето защо днес в програмите на треньорите по аеробика и шейпинг са включени и упражнения за интимните мускули. И жените, които ходят на тези тренировки, с удивление и радост откриват, че те способстват не само за подобряване на фигурата, но и на отношенията с техните съпрузи.

Предлагаме ви упражнения, които можете да усвоите самостоятелно.

1. Изходно положение: легнете по гръб, стъпалата са на ширината на раменете, краката са свити в коленете. Ритмично повдигайте и отпускайте таза в продължение на 2-3 минути. Повторете 5 пъти.
2. Изходното положение на тялото е същото. Вдигнете таза, напрегнете мускулите на бедрата и седалищните части. Задръжте това положение за 1-2 минути, като се стараете да не отпускате мускулите. След 30 секунди почивка повторете още 4-5 пъти.
3. Изходното положение е същото, но стъпалата са събрани. Повторете упражнение 2.


Органи на управлението.

Последният моден писък във фитнеса е вумбилдингът („вум” е абревиатура от словосъчетанието „вагинално управлявани мускули”). Вероятно много хора ще бъдат шокирани от това ново откритие.
Оказва се, че вагиналните мускули могат да се управляват толкова лесно и свободно, колкото и мускулите на ръцете и краката. Всеки е чувал (а някои са и виждали) сексуалните трикове, демонстрирани от „опитни” дами (най-известните са в Тайланд) като „пушене” или „духане на свещи”, които в същност могат да бъдат направени от всяка една жена - т.е. не е необходимо тя да бъде сексуален вундеркинд.

Според инструктурите по вумбилдинг, жените, които се занимават с този нов вид фитнес, се ръководят от желанието си да вдъхновят съпружеските си отношения, да станат суперлюбовници на своя единствен любим и да се научат самите те да изпитват цялата гама от еротични преживявания.

Някои ще кажат, че в йогата има подобна техника, а освен това популярните упражнения на Кегел също са насочени към укрепването на влагалищните мускули. Това е така, но тези тренировки засягат само 1/3 от вагината. Специфичните асани в съответния раздел от йогата действат по-дълбоко, но резултатите от тренировките са забележими след месеци и дори години (особено ако стените на влагалището са разтегнати след раждането и са изгубили своята еластичност). Методиката на вумбилдинга позволява да се разбудят „пасивните” мускули само за няколко седмици. Тук не става дума за възможността за постигане на оргазъм (това се разбира от само себе си), а за такива нюанси като способността за управляване на преживяванията – при това не само на собствените. Прилагането на такива „трикове” (например тласъци на шийката на матката и вълнообразно свиване на мускулните пръстени на вагината) заставя мъжете да ускорят или забавят еякулацията, а също така да постигнат оргазъм, без да правят видимо движение (т.нар. техника на безфрикционен полов акт).

Занятията започват с психологически тренинг, който плавно преминава в урок по развитие на интимната мускулатура. Уредът се състои от две камери (външна и вътревагинална) и манометър, който оценява степента на тренираност на мускулите, не на базата на субективните усещания, а на обективните показатели на уреда. Това позволява да се нормализира натоварването и да не се допуска прекомерно развитие на мускулите.

жената, която се занимава с вумбилдинг, не чувства положителни промени в собствените си сексуални усещания, но затова пък нейният партньор е на седмото небе от възторг. С времето тази несправедловост се изглажда и настъпва пълна сексуална хармония.

„Странични” ефекти.

Вумбилдингът не се ограничава само с подобряване на качеството на сексуалния живот. Жените, които се стремят към щастието в по-дълбокия смисъл на думата, имат 7 причини за желанието си за сексуално усъвършенстване.

Първата причина е оздравяването. Колкото по-силни и развити са мускулите, в толкова повече кръв те се “къпят”, а колкото по-добро е кръвоснабдяването, толкова по-здрав е организмът. Тренировката на вагиналните мускули стимулира хормоналния обмен и поддържа баланса на микрофлората на вагината. Повишава се и местният имунитет.

Втората причина е лекото и безболезнено раждане. Добрият тонус на влагалищните мускули облекчава родовата дейност и намалява усещането за болка. Освен това, станала майка, жената с развити интимни мускули по-бързо възстановява формата си.

Третата причина е възможността за естествена контрацепция. Силните мускули на влагалището и тренираната шийка на матката са способни „да изтласкат” спермата и да не допуснат нежеланото зачатие.

Четвъртата причина е профилактиката на мъжката импотентност. Ако на ерекцията на члена не се окаже „достойното гостоприемство” (обикновено това става при слаби и изгубили своята еластичност мускули на влагалището), той започва да губи силата си. В обятията на жена, занимаваща се с вумбилдинг, мъжът има големи шансове да стане сексуален столетник.

Петата причина е антицелулитният ефект. В процеса на тренировките укрепват мускулите на бедрата, седалищните части и корема, които отговарят за стройността. Освен това, активизирането на кръвообращението в областта на малкия таз подобрява подхранването на кожата и нейния газообмен, следователно кожата остава по-дълго време млада и гладка.

Шестата причина е вечната пролет. Възрастта на женския организъм се определя не от годината на раждане, а от хормоналния баланс. Угасването на функциите на „хормонодоставящия” орган на яйчниците означава начало на климакса. Тренировките на влагалищните мускули поддържат хормоналния статус на „младо” ниво, отлагат климакса и подаряват на жените още няколко години младост и сексуалност.

И накрая, седмата причина, е манипулирането на силния пол. Доказано е, че развитието на интимната мускулатура стимулира производството на феромони (летливи вещества, които привличат противоположния пол). Умело използвайки тази своя притегателна сила, жената може да разреши много от проблемите си по по-лесен начин: започвайки от физкултурника, който иска да й напише двойка, защото не умее да скача добре, до най-големия предприемач, който е известен със своята несговорчивост.

Внимание!
Жените с остри възпалителни процеси първо трябва да разрешат своите проблеми и след това да се занимават с вумбилдинг. Бременността също е противопоказна за повишаване на сексуалната квалификация на жената.

www.tia.bg


 


Сходни връзки

Вумбилдингът: фитнес за секс-богини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди