изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:05 EEST
Как да си върнеш половинката    
ЛюбопитноТя и той са се разделили – твърде обичаен сценарий. Никога не е късно обаче лентата да се завърти наобратно и двама души пак да се съберат. Дали ще го направят, зависи и от Него, и от Нея. Ето няколко малки рецепти как една жена може \\"да върне времето назад\\":

Не го притискай
Изглежда толкова просто да го кажем, но далеч не толкова лесно да го направим. Въпреки това имай предвид, че след като човекът ти е показал вратата и ти е дал ясни знаци, че не иска да сте толкова близки, не би трябвало да продължаваш да го тормозиш. Не звъни по пет пъти на ден. Представи си, че той купонясва някъде с други хора, които ти не познаваш...


Пиши му
Няма значение дали ще използваш електронната поща или чата. Не е задължително да изпращаш на човека любовни стихотворения. Можеш просто да му препратиш последната интересна статия, която си чела в Интернет, някоя весела картинка или да го попиташ „Как си?“.


Не се опитвай да го заместиш с други
Вярно, че флиртуването с други мъже, когато мъжа с главно М вече не е с теб, е примамливо. Ако обаче наистина силно искаш да си го върнеш, имай предвид, че дори само една целувка с друг мъж, може да го отблъсне, ако той научи. Ето защо не го прави.


Не забравяй празниците
Не си и помисляй да пропуснеш някой негов празник. Рожден ден, имен ден, годишнина от първата ви целувка или среща... С няколко дискретни пожелания по електронната поща или с картичка можеш индиректно да кажеш: “Не съм те забравила, мисля за теб и ми се иска пак да сме заедно.“ Няма нужда да споменаваме останалите празници от рода на Нова година, Баба Марта, Великден и т. н.


Обаждай му се от време на време
Фактът, че не бива да го притискаш, съвсем не е равносилен на това да се скриеш от него. По-добре да знае, че си готова да се съберете, отколкото да се пита дали междувременно не си си хванала друг. Обади му се и му кажи, че още мислиш за него.


Анализирай го
Неприятно ни е, че трябва да ти го кажем, но ще трябва много внимателно да разгадаваш какво се крие зад думите на твоя бивш. Сега вече не спите заедно и не се виждате толкова често, така че всяка изпусната от него реплика може да ти подскаже какво прави той, докато не си до него.


Не ревнувай
Най-добрият начин да разбереш как точно се чувства той след раздялата ви е да видиш как се държи с другите момичета. Дали се чувства като „отвързан“ и флиртува открито и „на едро“, или се държи резервирано с останалите жени – като човек, който има сигурна приятелка. Ако е вторият вариант, можеш да си спокойна, че за теб още има място в сърцето му, което трябва с малко усилие отново да си извоюваш.


Не си играй с него
Не разигравай човека, при когото си повече от сигурна, че искаш да се върнеш. Много е важно точно какви сигнали излъчваш към него. Ако първо се държиш високомерно и се правиш на недостъпна, а се разкайваш и да рониш сълзи пред него, молейки го да се съберете, няма да си особено убедителна. Не го обърквай с увъртане.


Работи над себе си
Независимо чия е била инициативата да се разделите, в основата на случилото се при всички положения е имало конкретна причина. Каквато и да е тя, вземи се в ръце и не се оплаквай. Стегни се, усмихни се и бъди себе си. Та нали именно такава те е харесал твоят човек някога! А казват, че всеки от нас има право на втори шанс. Използвай го.

www.bliasak.bg

 


Сходни връзки

Как да си върнеш половинката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди