изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:44 EET
Кога мъжете изневеряват    
Любопитно

Един от най-големите страхове на жените е дали любимият мъж ни е верен. Изневярата е била фатална за много връзки и все още е голям проблем в повечето бракове в България. Основните въпроси, които си задаваме са: кога мъжете кръшкат и можем ли да предотвратим изневярата?



Един от най-големите страхове на жените е дали любимият мъж ни е верен. Изневярата е била фатална за много връзки и все още е голям проблем в повечето бракове в България.

Основните въпроси, които си задаваме са: кога мъжете кръшкат и можем ли да предотвратим изневярата?

Ето и нашите предположения за отговорите на тези въпроси, които получихме след продължително изследване на “силния” пол.

1.Мъжете изневеряват, когато им е скучно.
Знам, че не е лесно да се опитате да задържите страстта във връзката, особено в това забързано ежедневие. Времето не стига, задачите са хиляди, проблемите също, но не забравяйте и любимия мъж. Сигурността, че той ви обича понякога е измамна. Когато мъжете започнат да скучаят в една връзка, изневярата е почти сигурна.

2.Мъжете изневеряват заради тръпката.
Мъжът е ловец и като такъв обича да гони плячката си. Не е тайна, че мъжете обичат да флиртуват. А когато са обвързани им е още по-сладко, тъй като забраненият плод е най-вкусен.

3.Мъжете изневеряват, ако не правят достатъчно секс. Последното е относително, тъй като за мъжете сексът не е никога достатъчен. Все пак, на 3 минути в главата им се върти мисълта за секс. Но ако искате да изиграете това правило, не чакайте само неговата инициатива в секса. Проявете и вие ентусиазъм, сбъднете някоя от еротичните му фантазии, които досега сте отбягвали. В секса няма табута, не го забравяйте. Затова бъдете по-смели и инициативни в секса. Той ще го оцени, бъдете сигурни!


4.Ако връзката ви е изчерпана.
Ако отдавна сексът помежду ви не върви, разговаряте все по-рядко, изпитва досада всеки път, щом ви види, изневярата е сигурна. Ако сте забелязали подобни симптоми във вашата връзка, не се колебайте да я прекъснете. Всичко е свършило.

5.Мъжете изневеряват... ами, просто биология
Може би за жените ще е трудно да преглътнат това, но изглежда, че нуждата на мъжа да се пъхне под чужда пола, се корени в гените му. Един мъж е моногамен не по природа, а само защото е осъзнал, че любовта и приятелството са по-важни от нагона. Но дали мъжът е достатъчно помъдрял, за да оцени жената до себе си... това остава да разберем, само ако му се доверим.

Мария Дуковска / www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Кога мъжете изневеряват | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди