изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:48 EET
Пози за орален секс    
Любопитно
Пози за орален секс




Под навеса
Под навеса В тази позиция, мъжът се доближава до жената от долу.
Краката на жената трябва да бъдат вдигнати във въздуха или да се опират на неговите рамене.
Питон
Питон Мъжът е седнал. Жената се намира зад него, като се увива около кръста му така, че с уста да достигне неговия пенис.
Вход към рая
Вход към рая Жената ляга на страни, като повдига единия си крак нагоре.
Мъжът прониква отзад, като поставя едната си ръка под нейния крак, а другата върху нейното тяло.
Вир
Вир Жената ляга по корем, като поставя под себе си възглавница. По този начин тя повдига своите бедра и осигурява по-лесен достъп. Мъжът я доближава отзад. Стягайки мускулите на своите крака жената може да увеличи силата на усещането.
Дълбока глътка
Дълбока глътка Това е поза за орален секс, при която жената се намира отгоре противоположно на своя партньор. Тя се подпира на неговите колене за опора. Мъжът извършва кунилингус и поддържа бедрата и с ръце.
Поза 69
Поза 69 Жената лежи по гръб, а мъжа е отгоре противоположно на нея. Оралната стимулация е взаимна, като жената може да използва едната си ръка за да стимулира допълнително неговия пенис, а мъжа със своите ръце за да гали дупето й.
Женска 69
Женска 69 Тази поза се различава от предходната единствено по това, че жената е отгоре, а мъжа е легнал по гръб и е поставил възглавница под главата си, за да премахне напрежението от своя врат.
Бране на ябълки с уста
Бране на ябълки с уста Мъжът лежи отпуснат по гръб и се наслаждава на удоволствието от оралния секс. Жената е на колене между краката му, като използва ръцете си за упора.
Доене на кравата
Доене на кравата Мъжът е на колене и използва ръцете си за опора. Жената лежи по гръб под него, като главата и се намира точно срещу неговия пенис. При изпълнение на позата, мъжа може да извършва леки движения спрямо жената или пък тя да мести своята глава нагоре към него.
Представление
Представление Мъжът сяда на стол или канапе и се отпуска. Жената застава срещу него на колене, подпира се с ръце на неговите бедра и му прави фелацио, като му предоставя идеална гледка и възможност да стимулира своя пенис допълнително и с ръце.
Челюстите на живота
Челюстите на живота Мъжът ляга по гръб и поставена възглавница под главата. Жената прикляка върху неговите гърди с разкрачени крака така, че той да има лесен достъп до нейната вагина. Той може да използва своите ръце, за да я придържа, както да разтваря и притваря нейните крака.
Обратната прегръдка
Обратната прегръдка

Задръжте я срещу Вас така, че нейната глава и рамене да се опират на леглото, нейното дупе да се намира на нивото между Вашите корем и гърди. Тя трябва да увие краката си около главата Ви и да ги заключи зад Вашия врат, след което просто снижете лицето си между нейните крака и действайте.

sexznanie.com

 


Сходни връзки

Пози за орален секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди