изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:15 EET
Изневярата - по-добра от аспирин?!    
Здраве Човешките същества, със своите присъщи чувства и страсти, уви, открай време са предразположени към измяна на своя партньор. Кои са най-силните мотиви за изневярата и можеш ли да продължиш да обичаш някого, който е бил с друг макар и само за една нощ? Това предстои да разберем от следващите редове.

В твърдението, че мъжете и жените изневеряват поради различни причини, има доста истина. Представителките на нежния пол имат високи очаквания за почти всички неща в своя живот. Често те започват връзките си с едни предварителни и нереалистични възгледи за това какъв е партньорът им, какво ще им се случва, как ще се развиват събитията.

Когато очакванията им не се сбъднат, жените се разочароват и отчайват.
Веднъж решила, че мъжът срещу нея я е заблуждавал относно своите качества, жената ще си намери оправдание да получи от друг това, което е търсила.

Макар че неспособността да се обвържеш се счита за запазена марка на мъжете, днес все повече представителки на нежния пол бягат панически от сериозните връзки.  

Сред причините, поради които жените намират пълното отдаване и посвещаване на един-единствен човек за много трудно, е някаква тежка емоционална травма в миналото. Независимо колко страхотни са настоящите им партньори, това никога няма да е достатъчно, за да ги задържи вкъщи, защото те се нуждаят постоянно от одобрението на другите.

Такъв тип емоционално обременени хора винаги ще излизат от правия път – така според тях те получават повече потвърждения за своята стойност като личности, любовници, професионалисти и т.н.

В своите изневери мъжете следват няколко железни правила. На първо място сред тях е „Око за око, зъб за зъб”. Ако един мъж открие, че приятелката му е изневерила, единственият начин да се освободи от натрупания гняв и съответно да може да продължи напред с връзката си е да направи същото.

Второ - нищо не ласкае егото на мъжа така, както констатацията, че другите жени все още изпитват сексуално влечение към него. Докато при сериозната връзка мачовците могат да започнат да се съмняват в стойността си в леглото, случайните забежки моментално им връщат самочувствието и увереността, което в някои случаи оказва благотворно влияние върху постоянните им половинки.

Общоизвестен научен факт е, че по-глоямата част от мъжкото население по света не е в състояние да каже „не” на предложение за секс. Въпреки че мъжете не са атакувани непрестанно от такива интимни оферти, понякога шансът просто изскача на пътя им. Той може да се яви под формата на бивша приятелка или разгорещена танцьорка на дансинга.

Мъжете често възприемат това като възможност, която идва само веднъж в живота, и затова са длъжни да не я пропуснат.

Приятелка, която не спира да натяква, е сред топ десет на най-големите кошмари за мъжете. Повечето от тях са излизали поне с една жена, която е успявала да ги накара да се чувстват като отрепки.

Правилното съотношение между денонощните скандали и безсмислените спорове е съвършената рецепта за главоболие. Изневярата с друга жена е често срещано бягство от домашния ад и определено върши по-добра работа от аспирина!

health.bg

actualno.com

Кога мъжете изневеряват

Кога изневеряват жените

Мъжете не си падат по...

От какво се боят мъжете по време на полов акт?

Първите признаци на изневярата

Мъжът и жената ревнуват различно

Рисковете от орален секс в кола

Изневяра - по-добре не признавайте

99 секс факта, които никога не си чувала

Изневярата в цифри

Може и да се прости за изневяра миналата нощ

ТЕСТ: Сексуалната ви същност, според цветовете, които обичате

Признаците, че половинката ви изневерява

 


Сходни връзки

Изневярата - по-добра от аспирин?! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди