изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:58 EET
Признаците, че половинката ви изневерява    
ЛюбопитноВ тази статия няма да спра погледа ви върху причините за изневярата, защото са повече от ясни: еднообразие, липса на внимание, задушаваща ревност и т.н.

Той: различен от любимия ти, мил, внимателен, изпива те с поглед, не може да ти се насити. Шепнейки ти в ухото колко си красива те побиват тръпки. Ето го първият сигнал.

 
Ти: любопитна, развълнувана, тръпнеща в очакване, на прага на… изневярата.
 
Нов стайлинг, парфюм, бельо и аксесоари. Жена ви е неописуемо красива напоследък. Гледате я и се чудите на какво се дължи тази метаморфоза. Разкрасява се за вас, или за съседа?
 
В тази статия няма да спра погледа ви върху причините за изневярата, защото са повече от ясни: еднообразие, липса на внимание, задушаваща ревност и т.н.
 
Всеки си казва, че не може да изпадне в подобна ситуация, но признаците на изневярата не винаги са видими и с просто око. След един определен период от време, новият гардероб, честите телефонните разговори, извънработните закъснения стават съмнителни. Тогава се появява сянката на изневярата. Никой не е застрахован, затова, нека проследим следствията от измяната.
 
Изневярата на нежния пол е много по- опасна от тази на мъжкия. Докато повечето мъже възприемат изневярата като секс за една вечер,  за жените кръшкането често може да се окаже не само авантюра, но и начало на нов любовен живот. Признаците за измяната са различни за различните типове жени. Нека проследим някои от тях.
 Смелите жени
Често жените след изневяра водят вътрешни борби със себе си. Те, за разлика от мъжете, започват да анализират случилото се. И ако след време жената до вас ви зададе въпроса: „Какво мислиш за изневярата?”, то, може би, има повод за безпокойство. Когато любопитството на жената надделее, тя не мисли за последиците от него. С риск да завалят неудобни за нея въпроси, тя иска да види реакцията ви. Да знае какво да очаква, ако някой ден… бъде хваната. 
 
Потайните жени
След като е качила на тавана старото си облекло и се е пременила в нови нетипични за нея дрешки. Червената лампа за нередност в главите на мъжете светва. Те веднага са обезпокоени от промяната. Не могат да проумеят как свенливата им любима се е превърнала в предизвикателна дама. Ясно е, че нещо става, но дали промяната се корени в искана промяна, или в отражение на изневяра? Границата е тънка, почти неуловима… Но ако след новия й външен вид, мобилният й телефон започне да звъни по- често. А от другата страна винаги е на линия някоя нейна „стара приятелка”, то е време да изострите сетивата си.
 
Комуникативните жени
Ако една жена обича събиранията, общуването и забавленията, не е тя да бъде набедена автоматически в изневяра.  Но ако сбирките по женски се зачестят, а оправданията за закъсненията й вече са се изчерпили, е дошло време за действия.
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  Свенливите   
Ако жена ви е „тих вода” и в нея не настъпят промени след изневярата. То значи си имате работа с професионалист. Трудно е за една жена да не се издаде, да не се похвали, да не сподели, или да се държи неутрално. Но ако все пак любимата ви попада в тази графа, то значи трябва да бъдете по- наблюдателни. Да се средоточите в нейния маниер на поведение. Ако гардеробът, парфюмът и огледалото мълчат за наличие на изневяра, то вашата задача се усложнява. Вашият мъжки инстинкт ще трябва да се справи с ребусът. 
Най- често падат в капана отбранителните жени, които на въпрос: „Какво прави днес”, отговарят на нокти : „Какво да съм правила, ти какво мислиш?” Начини за издаване много. 
Ако имате способността да четете между редовете, то за вас играта на котка и мишка ще се окаже детски ребус.
Диляна КАЛИНОВА / www.krasivi.bg
 


Сходни връзки

Признаците, че половинката ви изневерява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди