изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:19 EEST
Варна поведе във временното класиране за "Най-добрият град за живеене"    
НовиниВарна поведе във временното класиране за \"Най-добрият град за живеене\". Морската  столица заема първа позиция със 192 точки, само с една точка по-назад е София, а на трето място остава Пловдив със 183 точки.  Добрич е на 17 място във временната класация, Балчик е на пето, а Каварна - на 26-о

Временното класиране можете да видите на grad.dariknews.bg.

В надпреварата тази година участват 44 града. Те се оценяват по 32 критерии, сред които брой указателни табели, инвестиции в инфраструктурни проекти, екологично състояние на града и много други.

На сайта на кампанията можете да гласувате и за града, който според вас заслужава най-много отличието \"Най-добър за живеене\". В читателската класация към момента убедително води Варна с 4616 гласа, на втора позиция е Габрово - 1937, а на трето място остава Бургас - 1659. В интернет гласуването София се изкачи от 15-та на 14-та позиция.

В надпреварата в читателската класация много от градовете подеха собствена кампания, за да призоват гражданите да подкрепят родното си място. Вече има създадени страници в социалната мрежа facebook.com, които призовават хората да гласуват за определен град.

Тази година в проучването „Най-добрият град за живеене\" се търсят и градовете, които най-точно се вписват в определенията \"Най-добър бизнес град\", \"Най-зелен град\", \"Най-красив град\", както и \"Парти град\".

Кампанията \"Кой е най-добрият град за живеене в България\" се провежда за трета поредна година и е съвместна инициатива на Дарик радиo, DarikNews.bg и вестник \"24 часа\". Предишните две години за най-добър град за живеене беше избрана Варна. Тазгодишният победител ще бъде обявен на 27-ми октомври.


 


Сходни връзки

Варна поведе във временното класиране за "Най-добрият град за живеене" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди