изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:31 EEST
Пълен триумф на българките в Доминикана    
Мис & МистърСлед като Мисис България 2008 - Милена Шаркова, грабна специална награда и първо място в категорията за омъжени дами, още две престижни награди за красота донесоха от Доминиканската република Цвети Разложка и Стела Йосифова, които вчера пристигнаха на летище София. Оказа се, че всяка от тях си идва с по две титли и една купа.

 Конкурсите за красота продължили цели три дни в няколко кръга. Стела Йосифова, „Кралица на красотата 2008“ спечели титлите Miss Model Majas Worldwide 2009 и Maja De Las Naciones 2009 в своята категория в конкуренция с 30 красавици от цял свят. Освен, че били много красиви, Стела трябвало да се справи сама и с конкуренцията на цели антураж от грижещи се за тях коафьори, гримьори и дизайнери.
  Цвети Разложка пък стана Lady Top Model Worldwide of the Majas 2009 и Senora Maja Classica Mondial 2009. В нейната категория се състезавали 25 прекрасни дами. Най-голямата й конкурентка била представителката на Колумбия, разказа при завръщането си Цвети и призна, че това била причината за голямата й изненада, когато й била връчена голямата награда и купата на състезанието.
  Участничките в конкурсите са били настанени недалеч от столицата Санто Доминго, Доменикана, в разкошен петзвезден комплекс, но от репетиции и подготовка за конкурсите не им останало много време да се насладят на красивата природа на острова.
  Въпреки че бяха много уморени от дългия път от Северна Америка до България, двете красавици позираха с лентите и купата, които спечелиха на престижния конкурс.   www.erogance.eu

Мъжът ми прави каквото аз кажа

Заради шума в клуба Сашо, управителя на “Биад”, е така любезен да осигури малка стая за интервюта. След Милена Шаркова - “Мисис България-Глоуб”, върви руса дама, която уточнява: “Аз навсякъде съм с нея!” Нямам нищо против.


- Милена, ти си бизнес дама, жена на 33 г. Имаш дъщеричка на 9 г. Т.е. откакто си омъжена. Ръководиш успешно верига магазини. Журито те подкрепи с доста гласове. Очакваше ли го?
- Никога не съм вярвала, участвала или ходила на такива конкурси. Не съм имала нужда да доказвам себе си. Явяването ми сега беше моментна прищявка. Крайният резултат много ме радва.

- Съпругът ти го няма тук. Как приема твоята изява?
- Той е много радостен и доволен. Празнува в момента с приятели, които бяха в агитката. Скоро ще се присъединим и ние към тях. Най-вероятно ще дойде да ме вземе.

- Защо не е тук?
- Имахме организация и имаме резервация.

- Значи ти си отбиваш задължението тук без него? Щеше да бъде интересно как той приема твоята изява.
- Аз съм му официален говорител.

- Смяташ ли, че има нещо нагласено в конкурса?
- Въпросът е много интересен. Винаги съм се съмнявала в такива конкурси. Имала съм особено мнение. Въпреки това реших днес да участвам в това шоу заради емоцията. Оказа се успешно и се доказа , че няма нищо нагласено.

- Ще имаш ли време за дъщеричката и за съпруга си при тази корона, която влачи след себе си и задължения?
- Надявам се.

- Ще има ли време за още едно дете?
- Надявам се. Силно се надявам. Искам още едно. Аз съм скромна./смях/

- Мъжът ти иска ли?
- Той е... каквото кажа аз. И той го знае. 

www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Пълен триумф на българките в Доминикана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.89 секунди