изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:53 EET
В силиконовата долина Escape    
Мис & Мистър Логично беше да се стигне и до такъв конкурс, особено след като през последните няколко години силиконовите бюстове у нас надминаха дори Венецуела, на глава от населението. Аз няма да се включа в хора на стреснатите и възмутените, и то не защото ме поканиха да съм част от журито, а защото се сещам за много повече начини да изглеждам възвишен и изтънчен в собствените си очи.


 
Парадът на силикона в Escape беше организиран с ентусиазъм, едноседмичен кастинг, импровизиран сценарий, недостатъчно място за журито, но достатъчно уиски и най-вече - достатъчно награди за смелите девойки, които не се побояха да кажат - да, аз съм със силикон и се чувствам по-добре отпреди, хора.
Цялото шоу беше забавно, еротично, на моменти конфузно, с включвания и от Митьо Пищова (\"дупе като детско барабанче\" и т. н.), но като цяло позитивно. Не се превърна в реклама на пластичната хирургия, както мнозина начело с мен очакваха. Момичетата показаха повече (или поне не по-малко) находчивост и интелигентност от много други участнички в далеч по-престижни конкурси за красота. Имаше признания от типа \"Бих си направила и ринопластика\", както и чистосърдечни констатации, че \"не само със силикон можеш да постигнеш нещо в живота\".
Първата българска \"Мис Силикон\" стана сексбомбата Йоана Христова, позната най-вече от участието си в клиповете на Устата (\"Бате шефе\", \"Мале, мале\", \"3 дни още от снощи\"). Втора се класира Катрин Вачева, чийто основен коз беше атлетичната и сексапилна фигура. Трета остана любимката на публиката около мен - медицинската сестра Силвия Котева от Кюстендил, а четвърта - бургаската сексбомба, родена във Велико Търново, Силвия Димитрова (позната и от рубриката \"8-те на FHM\" в последния брой на списанието).
Водещи на шоуто бяха главната му организаторка Мариана Маринова, бивша \"Мисис България\" и горда притежателка на силиконов бюст и ринопластика, и Цвети Разложка, също силиконова блондинка от модния подиум.
Сред публиката и журито, за щастие все около мене: Маги Желязкова, Елена Станулова, Ива Атанасова, Калина Паскалева, Гери Аролска, Петя Велкова, Ралица Тошкова. Горе на балкона - Вяра, Надежда и Любов!

От ляво на дясно: Силвия Котева (3-о място), Йоана Христова (1-о), Катрин Вачева (2-о) и Силвия Димитрова (4-о място)
http://www.georginedelchev.com

15 силиконови богини се борят за най-красив \"балкон\"

Златка Райкова избира цици от силикон

Уникален конкурс МИС СИЛИКОН

Операция “нов бюст”

 


Сходни връзки

В силиконовата долина Escape | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди